Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
José Alberto Cardoso Pereira
AuthID:
R-000-7YR
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (123)
Review (3)
Proceedings Paper (2)
Editorial Material (1)
Correction (1)
Book Chapter (1)
Year Start - End:
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 131
1
TÃTULO:
Antioxidant activity and bioactive compounds of lettuce improved by espresso coffee residues
Full Text
AUTORES:
Cruz, R
; Gomes, T; Ferreira, A; Mendes, E;
Baptista, P
;
Cunha, S
;
Pereira, JA
;
Ramalhosa, E
;
Susana Casal
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
145
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Application of response surface methodology for obtaining lettuce (Lactuca sativa L) by-products extracts with high antioxidative properties
Full Text
AUTORES:
Teresa Gomes
;
Teresa Delgado
; Anabela Ferreira;
Jose Alberto Pereira
;
Paula Baptista
;
Susana Casal
;
Elsa Ramalhosa
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS,
VOLUME:
44
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
12
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Araneae communities associated with the canopies of chestnut trees in the northeastern part of Portugal: The influence of soil management practices
AUTORES:
Jacinto Benhadi Marin;
Jose Alberto Pereira
; Jose Antonio Barrientos;
Albino Bento
;
Sonia A P Santos
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
EUROPEAN JOURNAL OF ENTOMOLOGY,
VOLUME:
110,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Chemometrics as a tool to discriminate geographical origin of Cyperus esculentus L. based on chemical composition
Full Text
AUTORES:
Isabel Lopez Cortes; Domingo C Salazar Garcia; Ricardo Malheiro; Vicente Guardiola;
Jose Alberto Pereira
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS,
VOLUME:
51
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Effect of geographical origin on the essential oil content and composition of fresh and dried Mentha x villosa Hudson leaves
Full Text
AUTORES:
Simone Teles;
Jose Alberto Pereira
; Carlos H B Santos; Renata V Menezes;
Ricardo Malheiro
; Angelica M Lucchese; Franceli Silva;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS,
VOLUME:
46
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Effect of Olive Leaves Addition during the Extraction Process of Overmature Fruits on Olive Oil Quality
Full Text
AUTORES:
Malheiro, R;
Susana Casal
; Teixeira, H;
Bento, A
;
Pereira, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY,
VOLUME:
6,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Effect of soil tillage on natural occurrence of fungal entomopathogens associated to Prays oleae Bern.
Full Text
AUTORES:
Ivo Oliveira
;
Jose A Pereira
;
Enrique Quesada Moraga
;
Teresa Lino Neto
;
Albino Bento
;
Paula Baptista
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
SCIENTIA HORTICULTURAE,
VOLUME:
159
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Influence of solvent on the antioxidant and antimicrobial properties of walnut (Juglans regia L.) green husk extracts
Full Text
AUTORES:
Fernandez Agullo, A; Pereira, E; Freire, MS;
Valentao, P
;
Andrade, PB
; Gonzalez Alvarez, J;
Pereira, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS,
VOLUME:
42,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Seed oils of ten traditional Portuguese grape varieties with interesting chemical and antioxidant properties
Full Text
AUTORES:
Fernandes, L;
Susana Casal
;
Cruz, R
;
Pereira, JA
;
Ramalhosa, E
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
50,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
The use of olive leaves and tea extracts as effective antioxidants against the oxidation of soybean oil under microwave heating
Full Text
AUTORES:
Ricardo Malheiro
; Nuno Rodrigues;
Gabriel Manzke
;
Albino Bento
;
Jose Alberto Pereira
;
Susana Casal
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS,
VOLUME:
44
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
44
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 14. Total de resultados: 131.
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service