1
TÍTULO: Antioxidant activity and bioactive compounds of lettuce improved by espresso coffee residues  Full Text
AUTORES: Cruz, R ; Gomes, T; Ferreira, A; Mendes, E; Baptista, P ; Cunha, S ; Pereira, JA ; Ramalhosa, E ; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 145
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Araneae communities associated with the canopies of chestnut trees in the northeastern part of Portugal: The influence of soil management practices
AUTORES: Jacinto Benhadi Marin; Jose Alberto Pereira ; Jose Antonio Barrientos; Albino Bento ; Sonia A P Santos ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF ENTOMOLOGY, VOLUME: 110, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Chemometrics as a tool to discriminate geographical origin of Cyperus esculentus L. based on chemical composition  Full Text
AUTORES: Isabel Lopez Cortes; Domingo C Salazar Garcia; Ricardo Malheiro; Vicente Guardiola; Jose Alberto Pereira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 51
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Effect of geographical origin on the essential oil content and composition of fresh and dried Mentha x villosa Hudson leaves  Full Text
AUTORES: Simone Teles; Jose Alberto Pereira ; Carlos H B Santos; Renata V Menezes; Ricardo Malheiro; Angelica M Lucchese; Franceli Silva;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 46
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Effect of Olive Leaves Addition during the Extraction Process of Overmature Fruits on Olive Oil Quality  Full Text
AUTORES: Malheiro, R; Susana Casal ; Teixeira, H; Bento, A ; Pereira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 6, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Influence of solvent on the antioxidant and antimicrobial properties of walnut (Juglans regia L.) green husk extracts  Full Text
AUTORES: Fernandez Agullo, A; Pereira, E; Freire, MS; Valentao, P ; Andrade, PB ; Gonzalez Alvarez, J; Pereira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 42, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Seed oils of ten traditional Portuguese grape varieties with interesting chemical and antioxidant properties  Full Text
AUTORES: Fernandes, L; Susana Casal ; Cruz, R ; Pereira, JA ; Ramalhosa, E ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 50, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
Página 1 de 14. Total de resultados: 131.