1
TÍTULO: Inoculation of the Nonlegume Capsicum annuum (L.) with Rhizobium Strains. 1. Effect on Bioactive Compounds, Antioxidant Activity, and Fruit Ripeness  Full Text
AUTORES: Luis R Silva; Jessica Azevedo; Maria J Pereira; Lorena Carro; Encarna Velazquez; Alvaro Peix; Patricia Valentao ; Paula B Andradet ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 62, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Inoculation of the Nonlegume Capsicum annuum L. with Rhizobium Strains. 2. Changes in Sterols, Triterpenes, Fatty Acids, and Volatile Compounds  Full Text
AUTORES: Luis R Silva; Jessica Azevedo; Maria J Pereira; Lorena Carro; Encarna Velazquez; Alvaro Peix; Patricia Valentao ; Paula B Andradet ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 62, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Glycine max (L.) Merr., Vigna radiata L. and Medicago sativa L. sprouts: A natural source of bioactive compounds  Full Text
AUTORES: Luis R Silva ; Maria J Pereira; Jessica Azevedo; Rui F Goncalves; Patricia Valentao ; Paula Guedes de Pinho ; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 50, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 83
4
TÍTULO: Inoculation with Bradyrhizobium japonicum enhances the organic and fatty acids content of soybean (Glycine max (L.) Merrill) seeds  Full Text
AUTORES: Luis R Silva ; Maria J Pereira; Jessica Azevedo; Rebeca Mulas; Encarna Velazquez; Fernando Gonzalez Andres; Patricia Valentao ; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 141, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: Chemical assessment and antioxidant capacity of pepper (Capsicum annuum L.) seeds  Full Text
AUTORES: Luis R Silva ; Jessica Azevedo; Maria J Pereira; Patricia Valentao ; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 53
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef