Jessica Alexandra Castro de Azevedo
AuthID: R-000-YXG
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TÃTULO: Inoculation of the Nonlegume Capsicum annuum (L.) with Rhizobium Strains. 1. Effect on Bioactive Compounds, Antioxidant Activity, and Fruit Ripeness Full Text
AUTORES: Luis R Silva; Jessica Azevedo; Maria J Pereira; Lorena Carro; Encarna Velazquez; Alvaro Peix; Patricia Valentao ; Paula B Andradet ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 62, NÚMERO: 3
AUTORES: Luis R Silva; Jessica Azevedo; Maria J Pereira; Lorena Carro; Encarna Velazquez; Alvaro Peix; Patricia Valentao ; Paula B Andradet ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 62, NÚMERO: 3
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TÃTULO: Inoculation of the Nonlegume Capsicum annuum L. with Rhizobium Strains. 2. Changes in Sterols, Triterpenes, Fatty Acids, and Volatile Compounds Full Text
AUTORES: Luis R Silva; Jessica Azevedo; Maria J Pereira; Lorena Carro; Encarna Velazquez; Alvaro Peix; Patricia Valentao ; Paula B Andradet ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 62, NÚMERO: 3
AUTORES: Luis R Silva; Jessica Azevedo; Maria J Pereira; Lorena Carro; Encarna Velazquez; Alvaro Peix; Patricia Valentao ; Paula B Andradet ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 62, NÚMERO: 3
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TÃTULO: Glycine max (L.) Merr., Vigna radiata L. and Medicago sativa L. sprouts: A natural source of bioactive compounds Full Text
AUTORES: Luis R Silva ; Maria J Pereira; Jessica Azevedo; Rui F Goncalves; Patricia Valentao ; Paula Guedes de Pinho ; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 50, NÚMERO: 1
AUTORES: Luis R Silva ; Maria J Pereira; Jessica Azevedo; Rui F Goncalves; Patricia Valentao ; Paula Guedes de Pinho ; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 50, NÚMERO: 1
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TÃTULO: Inoculation with Bradyrhizobium japonicum enhances the organic and fatty acids content of soybean (Glycine max (L.) Merrill) seeds Full Text
AUTORES: Luis R Silva ; Maria J Pereira; Jessica Azevedo; Rebeca Mulas; Encarna Velazquez; Fernando Gonzalez Andres; Patricia Valentao ; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 141, NÚMERO: 4
AUTORES: Luis R Silva ; Maria J Pereira; Jessica Azevedo; Rebeca Mulas; Encarna Velazquez; Fernando Gonzalez Andres; Patricia Valentao ; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 141, NÚMERO: 4
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TÃTULO: Chemical assessment and antioxidant capacity of pepper (Capsicum annuum L.) seeds Full Text
AUTORES: Luis R Silva ; Jessica Azevedo; Maria J Pereira; Patricia Valentao ; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 53
AUTORES: Luis R Silva ; Jessica Azevedo; Maria J Pereira; Patricia Valentao ; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 53