Cheila Pereira Almeida
AuthID: R-000-3Q5
1
TÃTULO: Does seafood knowledge relate to more sustainable consumption?
AUTORES: Cheila Almeida; Themistoklis Altintzoglou; Henrique Cabral; Sofia Vaz;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: BRITISH FOOD JOURNAL, VOLUME: 117, NÚMERO: 2
AUTORES: Cheila Almeida; Themistoklis Altintzoglou; Henrique Cabral; Sofia Vaz;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: BRITISH FOOD JOURNAL, VOLUME: 117, NÚMERO: 2
2
TÃTULO: The seafood market in Portugal: Driving forces and consequences Full Text
AUTORES: Cheila Almeida; Vanja Karadzic; Sofia Vaz;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: MARINE POLICY, VOLUME: 61
AUTORES: Cheila Almeida; Vanja Karadzic; Sofia Vaz;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: MARINE POLICY, VOLUME: 61
3
TÃTULO: Environmental Life Cycle Assessment of a Canned Sardine Product from Portugal. LCA of Canned Sardines Full Text
AUTORES: Cheila Almeida; Sofia Vaz; Friederike Ziegler;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF INDUSTRIAL ECOLOGY, VOLUME: 19, NÚMERO: 4
AUTORES: Cheila Almeida; Sofia Vaz; Friederike Ziegler;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF INDUSTRIAL ECOLOGY, VOLUME: 19, NÚMERO: 4
4
TÃTULO: ASCIDONIA FLAVOMACULATA (HELLER, 1864), A NEW RECORD FOR THE PORTUGUESE MARINE INVERTEBRATE FAUNA (DECAPODA, PONTONIIDAE) Full Text
AUTORES: Frederico Oliveira; Cheila Almeida; Jorge M S Goncalves ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: CRUSTACEANA, VOLUME: 82, NÚMERO: 1
AUTORES: Frederico Oliveira; Cheila Almeida; Jorge M S Goncalves ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: CRUSTACEANA, VOLUME: 82, NÚMERO: 1
5
TÃTULO: Use of different intertidal habitats by faunal communities in a temperate coastal lagoon Full Text
AUTORES: Cheila Almeida; Rui Coelho ; Marco Silva; Luis Bentes; Pedro Monteiro; Joaquim Ribeiro; Karim Erzini ; Jorge M S Goncalves ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: ESTUARINE COASTAL AND SHELF SCIENCE, VOLUME: 80, NÚMERO: 3
AUTORES: Cheila Almeida; Rui Coelho ; Marco Silva; Luis Bentes; Pedro Monteiro; Joaquim Ribeiro; Karim Erzini ; Jorge M S Goncalves ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: ESTUARINE COASTAL AND SHELF SCIENCE, VOLUME: 80, NÚMERO: 3