2
TÍTULO: Alzheimer's disease: A review of its visual system neuropathology. Optical coherence tomography-a potential role as a study tool in vivo  Full Text
AUTORES: Cunha, JP; Moura Coelho, N; Proenca, RP; Dias Santos, A; Ferreira, J; Louro, C; Castanheira Dinis, A;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: GRAEFES ARCHIVE FOR CLINICAL AND EXPERIMENTAL OPHTHALMOLOGY, VOLUME: 254, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Olive paste as vehicle for delivery of potential probiotic Lactobacillus plantarum 33  Full Text
AUTORES: Marta Alves; Catia M Peres; Adrian Hernandez Mendonza; Rosario R Bronze; Cidalia Peres; Xavier X Malcata;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 75
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Synergy of olive bioactive phytochemicals and probiotic strain in control of Escherichia coli  Full Text
AUTORES: Peres, CM; Hernandez Mendonza, A; Bronze, MR; Peres, C; Xavier Malcata, FX;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 64, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Review on fermented plant materials as carriers and sources of potentially probiotic lactic acid bacteria - With an emphasis on table olives  Full Text
AUTORES: Catia M Peres; Cidalia Peres; Adrian Hernandez Mendoza; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 26, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: Lactobacilli from Fermented Portuguese Table-Olives Are Able to Inhibit the Human Pathogen Helicobacter pylori
AUTORES: Brito, D; Serrano, C; Peres, C; Delgado, A; Pereira, A; Oleastro, M; Monteiro, L;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: 6th International Symposium on Olive Growing in VI INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON OLIVE GROWING, VOLUME: 949
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: Lactobacillus pentosus DSM 16366 starter added to brine as freeze-dried and as culture in the nutritive media for Spanish style green olive production (vol 59, pg 234, 2008)  Full Text
AUTORES: Cristina J M Pintadoa; Dulce Brito; Luis Catulo; Fatima Peres; Cidalia Peres;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: GRASAS Y ACEITES, VOLUME: 60, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS
9
TÍTULO: Lactobacillus pentosus DSM 16366 starter added to brine as freeze-dried and as culture in the nutritive media for Spanish style green olive production  Full Text
AUTORES: Cidalia Peres; Luis Catulo; Dulce Brito; Cristina Pintado;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: GRASAS Y ACEITES, VOLUME: 59, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
10
TÍTULO: Optimum bacteriocin production by Lactobacillus plantarum 17.2b requires absence of NaCl and apparently follows a mixed metabolite kinetics  Full Text
AUTORES: Amelia Delgado; Francisco Noe Arroyo Lopez; Dulce Brito; Ciddlia Peres; Pedro Fevereiro ; Antonio Garrido Fernandez;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 130, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
Página 1 de 2. Total de resultados: 15.