1
TÍTULO: Cheese: Food perception and food choice
AUTORES: Rodrigues, L; Machado, M; Pinheiro, C;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Recent Patents on Food, Nutrition and Agriculture, VOLUME: 9, NÚMERO: 2
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2
TÍTULO: Detection of 70 kDa heat shock protein in the saliva of dairy cows
AUTORES: Elsa Lamy; Viktor Jurkovich; Lenia Rodrigues; Ana Geraldo; Liliana Cachucho; Flavio Silva; Catarina Matos; Fernando C E Capela e Silva; Cristina Pinheiro; Laszlo Konyves; Mikolt Bakony; Alfredo Pereira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF DAIRY RESEARCH, VOLUME: 84, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Determinants of tannin-rich food and beverage consumption: Oral perception vs. psychosocial aspects
AUTORES: Lamy, E; Pinheiro, C; Rodrigues, L; Capela e Silva, F; Lopes, OS; Tavares, S; Gaspar, R;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Tannins: Biochemistry, Food Sources and Nutritional Properties
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