Paula Cristina da Cruz Oliveira Soromenho de Alvito
AuthID: R-001-F05
1
TÃTULO: Bioaccessibility data of potentially toxic elements in complementary foods for infants: A review Full Text
AUTORES: de Paiva, Esther Lima; Ali, Sher; Vasco, Elsa Reis; Alvito, Paula Cristina; Oliveira, Carlos Augusto Fernandes;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 174
AUTORES: de Paiva, Esther Lima; Ali, Sher; Vasco, Elsa Reis; Alvito, Paula Cristina; Oliveira, Carlos Augusto Fernandes;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 174
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Metal-ligand binding energies in copper (II) and nickel (II) complexes with tetradentate N2O2 Schiff base ligands Full Text
AUTORES: Silva, Ana L. R. ; Oliveira, Paula C. F. C.; Goncalves, Jorge M. ; Morais, Victor M. F.; Maria D. M. C. Ribeiro da Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INORGANICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 535
AUTORES: Silva, Ana L. R. ; Oliveira, Paula C. F. C.; Goncalves, Jorge M. ; Morais, Victor M. F.; Maria D. M. C. Ribeiro da Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INORGANICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 535
3
TÃTULO: Mycotoxin Exposure during the First 1000 Days of Life and Its Impact on Children's Health: A Clinical Overview Full Text
AUTORES: Alvito, Paula; Pereira da Silva, Luis;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: TOXINS, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
AUTORES: Alvito, Paula; Pereira da Silva, Luis;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: TOXINS, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: earlyMYCO: A Pilot Mother-Child Cohort Study to Assess Early-Life Exposure to Mycotoxins-Challenges and Lessons Learned Full Text
AUTORES: Martins, Carla; Assuncao, Ricardo; Costa, Ana; Serrano, Debora; Visintin, Lia; De Boevre, Marthe; Lachat, Carl; Vidal, Arnau; De Saeger, Sarah; Namorado, Sonia; Vidigal, Cristina; Almeida, Elisabete; Alvito, Paula; Nunes, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH, VOLUME: 19, NÚMERO: 13
AUTORES: Martins, Carla; Assuncao, Ricardo; Costa, Ana; Serrano, Debora; Visintin, Lia; De Boevre, Marthe; Lachat, Carl; Vidal, Arnau; De Saeger, Sarah; Namorado, Sonia; Vidigal, Cristina; Almeida, Elisabete; Alvito, Paula; Nunes, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH, VOLUME: 19, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: WOS
5
TÃTULO: Food safety and risk assessment
AUTORES: Alvito, P; Vasco, E; Assuncao, R;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 147
AUTORES: Alvito, P; Vasco, E; Assuncao, R;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 147
INDEXADO EM: WOS
6
TÃTULO: Risk-Benefit Assessment of Cereal-Based Foods Consumed by Portuguese Children Aged 6 to 36 Months-A Case Study under the RiskBenefit4EU Project Full Text
AUTORES: Assuncao, R; Boue, G; Alvito, P; Brazao, R; Carmona, P; Carvalho, C ; Correia, D ; Fernandes, P; Lopes, C ; Martins, C; Membre, JM; Monteiro, S; Nabais, P; Thomsen, ST; Torres, Duarte ; Pires, SM; Jakobsen, LS;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 13, NÚMERO: 9
AUTORES: Assuncao, R; Boue, G; Alvito, P; Brazao, R; Carmona, P; Carvalho, C ; Correia, D ; Fernandes, P; Lopes, C ; Martins, C; Membre, JM; Monteiro, S; Nabais, P; Thomsen, ST; Torres, Duarte ; Pires, SM; Jakobsen, LS;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 13, NÚMERO: 9
7
TÃTULO: Food Consumption Data as a Tool to Estimate Exposure to Mycoestrogens Full Text
AUTORES: Carla Martins; Torres, Duarte ; Carla Lopes ; Daniela Correia ; Ana Goios; Ricardo Assuncao; Paula Alvito; Arnau Vidal; Marthe De Boevre; Sarah De Saeger; Carla Nunes;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: TOXINS, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
AUTORES: Carla Martins; Torres, Duarte ; Carla Lopes ; Daniela Correia ; Ana Goios; Ricardo Assuncao; Paula Alvito; Arnau Vidal; Marthe De Boevre; Sarah De Saeger; Carla Nunes;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: TOXINS, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
8
TÃTULO: Arbuscular mycorrhizal fungi in soil, roots and rhizosphere of Medicago truncatula: diversity and heterogeneity under semi-arid conditions
AUTORES: Neji Mahmoudi; Cristina Cruz; Mosbah Mahdhi; Mohamed Mars; Caeiro M.F. ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: PEERJ, VOLUME: 7, NÚMERO: 3
AUTORES: Neji Mahmoudi; Cristina Cruz; Mosbah Mahdhi; Mohamed Mars; Caeiro M.F. ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: PEERJ, VOLUME: 7, NÚMERO: 3
9
TÃTULO: Assessment of mycotoxin exposure and risk characterization using occurrence data in foods and urinary biomarkers in Brazil Full Text
AUTORES: Larissa T Franco; Tania Petta; George E Rottinghaus; Keliani Bordin; Gilmar A Gomes; Paula Alvito; Ricardo Assuncao; Carlos A F Oliveira;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 128
AUTORES: Larissa T Franco; Tania Petta; George E Rottinghaus; Keliani Bordin; Gilmar A Gomes; Paula Alvito; Ricardo Assuncao; Carlos A F Oliveira;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 128
INDEXADO EM: Scopus WOS
10
TÃTULO: Assessment of multiple mycotoxins in breakfast cereals available in the Portuguese market Full Text
AUTORES: Carla Martins; Ricardo Assuncao; Sara C Cunha; Jose O Fernandes ; Alessandra Jager; Tania Petta; Carlos Augusto Oliveira; Paula Alvito;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 239
AUTORES: Carla Martins; Ricardo Assuncao; Sara C Cunha; Jose O Fernandes ; Alessandra Jager; Tania Petta; Carlos Augusto Oliveira; Paula Alvito;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 239