Marc Shorten
AuthID: R-00F-ANT
1
TÃTULO: Low mislabeling rates indicate marked improvements in European seafood market operations
AUTORES: Stefano Mariani; Andrew M Griffiths; Amaya Velasco; Kristina Kappel; Marc Jerome; Ricardo I Perez Martin; Ute Schroeder; Veronique Verrez Bagnis; Helena Silva; Sara G Vandamme; Belgees Boufana; Rogerio Mendes; Marc Shorten; Cat Smith; Elizabeth Hankard; Samantha A Hook; Alice S Weymer; Daryl Gunning; Carmen G Sotelo;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FRONTIERS IN ECOLOGY AND THE ENVIRONMENT, VOLUME: 13, NÚMERO: 10
AUTORES: Stefano Mariani; Andrew M Griffiths; Amaya Velasco; Kristina Kappel; Marc Jerome; Ricardo I Perez Martin; Ute Schroeder; Veronique Verrez Bagnis; Helena Silva; Sara G Vandamme; Belgees Boufana; Rogerio Mendes; Marc Shorten; Cat Smith; Elizabeth Hankard; Samantha A Hook; Alice S Weymer; Daryl Gunning; Carmen G Sotelo;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FRONTIERS IN ECOLOGY AND THE ENVIRONMENT, VOLUME: 13, NÚMERO: 10
2
TÃTULO: Current methods for seafood authenticity testing in Europe: Is there a need for harmonisation? Full Text
AUTORES: Andrew M Griffiths; Carmen G Sotelo; Rogerio Mendes; Ricardo I Perez Martin; Ute Schroeder; Marc Shorten; Helena A Silva; Veronique Verrez Bagnis; Stefano Mariani;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 45
AUTORES: Andrew M Griffiths; Carmen G Sotelo; Rogerio Mendes; Ricardo I Perez Martin; Ute Schroeder; Marc Shorten; Helena A Silva; Veronique Verrez Bagnis; Stefano Mariani;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 45