Arjan Narbad
AuthID: R-00F-CP6
1
TÃTULO: Anatomical, Chemical, and Biochemical Characterization of Cladodes from Prickly Pear [Opuntia ficus-indica (L.) Mill.] Full Text
AUTORES: Giovanna Ginestra; Mary L Parker; Richard N Bennett; Jim Robertson; Giuseppina Mandalari; Arjan Narbad; Rosario B Lo Curto; Giuseppe Bisignano; Craig B Faulds; Keith W Waldron;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 57, NÚMERO: 21
AUTORES: Giovanna Ginestra; Mary L Parker; Richard N Bennett; Jim Robertson; Giuseppina Mandalari; Arjan Narbad; Rosario B Lo Curto; Giuseppe Bisignano; Craig B Faulds; Keith W Waldron;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 57, NÚMERO: 21
2
TÃTULO: Antimicrobial activity of flavonoids extracted from bergamot (Citrus bergamia Risso) peel, a byproduct of the essential oil industry. Antimicrobials from bergamot Full Text
AUTORES: Mandalari, G; Bennett, RN; Bisignano, G; Trombetta, D; Saija, A; Faulds, CB; Gasson, MJ; Narbad, A;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 103, NÚMERO: 6
AUTORES: Mandalari, G; Bennett, RN; Bisignano, G; Trombetta, D; Saija, A; Faulds, CB; Gasson, MJ; Narbad, A;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 103, NÚMERO: 6