Alberto Cepeda
AuthID: R-00F-XDM
1
TÃTULO: Effects of a green seaweed from the Atlantic coast (Ulva lactuca) on gut microbiota, using an in vitro colon model
AUTORES: Aroa López-Santamarina; Paula Roade-Pérez; Alicia del Carmen Mondragón-Portocarrero; Alejandra Cardelle-Cobas; Alberto Cepeda; José Manuel Miranda;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Food Bioscience, VOLUME: 63
AUTORES: Aroa López-Santamarina; Paula Roade-Pérez; Alicia del Carmen Mondragón-Portocarrero; Alejandra Cardelle-Cobas; Alberto Cepeda; José Manuel Miranda;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Food Bioscience, VOLUME: 63
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2
TÃTULO: Sulfathiazole: Analytical methods for quantification in seawater and macroalgae Full Text
AUTORES: Sara Leston; Carolina Nebot; Margarida Nunes; Alberto Cepeda; Miguel Angelo Pardal; Fernando Ramos;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ENVIRONMENTAL TOXICOLOGY AND PHARMACOLOGY, VOLUME: 39, NÚMERO: 1
AUTORES: Sara Leston; Carolina Nebot; Margarida Nunes; Alberto Cepeda; Miguel Angelo Pardal; Fernando Ramos;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ENVIRONMENTAL TOXICOLOGY AND PHARMACOLOGY, VOLUME: 39, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: The influence of sulfathiazole on the macroalgae Ulva lactuca Full Text
AUTORES: Sara Leston; Margarida Nunes; Ivan Viegas; Carolina Nebot; Alberto Cepeda; Miguel Angelo Pardal; Fernando Ramos;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: CHEMOSPHERE, VOLUME: 100
AUTORES: Sara Leston; Margarida Nunes; Ivan Viegas; Carolina Nebot; Alberto Cepeda; Miguel Angelo Pardal; Fernando Ramos;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: CHEMOSPHERE, VOLUME: 100