2
TÍTULO: Development and validation of a multi-residue and multiclass ultra-high-pressure liquid chromatography-tandem mass spectrometry screening of antibiotics in milk  Full Text
AUTORES: Andreia Freitas; Jorge Barbosa; Fernando Ramos ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 33, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 21
3
TÍTULO: Development, optimization and application of an analytical methodology by ultra performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry for determination of amanitins in urine and liver samples  Full Text
AUTORES: Leite, M; Freitas, A; Azul, AM ; Barbosa, J; Costa, S; Ramos, F ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Analytica Chimica Acta in ANALYTICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 799
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
4
TÍTULO: The effects of chloramphenicol on Ulva lactuca  Full Text
AUTORES: Sara Leston ; Margarida Nunes; Ivan Viegas ; Fernando Ramos ; Miguel Angelo Pardal ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: CHEMOSPHERE, VOLUME: 91, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 6
5
TÍTULO: The use of natural antioxidants (oregano and sage) to reduce hexanal production in precooked chicken during chill storage [Uso de antioxidantes naturales (orégano y salvia) para reducir la producción de hexanal en muestras de pollo precocinado y congelado]
AUTORES: Marques Pino, L; Cavaleiro, C ; da Conceicao Castilho, M; Bismara Regitano D'Arce, MA; Da Silva Torres, EA; Ramos, F ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Vitae, VOLUME: 20, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus
6
TÍTULO: Determination of Amoxicillin Stability in Chicken Meat by Liquid Chromatography-Tandem Mass Spectrometry  Full Text
AUTORES: Andreia Freitas; Jorge Barbosa; Fernando Ramos ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 5, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9
7
TÍTULO: Determination of Furaltadone and Nifursol Residues in Poultry Eggs by Liquid Chromatography-Electrospray Ionization Tandem Mass Spectrometry  Full Text
AUTORES: Jorge Barbosa; Andreia Freitas; Jose Luis Mourao ; Maria Irene N Noronha da Silveira; Fernando Ramos ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 60, NÚMERO: 17
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 14
8
TÍTULO: A LC-MS/MS methodology to determine furaltadone residues in the macroalgae Ulva lactuca  Full Text
AUTORES: Sara Leston ; Margarida Nunes; Andreia Freitas; Jorge Barbosa; Fernando Ramos ; Miguel Angelo Pardal ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY B-ANALYTICAL TECHNOLOGIES IN THE BIOMEDICAL AND LIFE SCIENCES, VOLUME: 879, NÚMERO: 32
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 6
9
TÍTULO: Detection, Accumulation, Distribution, and Depletion of Furaltadone and Nifursol Residues in Poultry Muscle, Liver, and Gizzard  Full Text
AUTORES: Jorge Barbosa; Andreia Freitas; Sara Moura; Jose Luis Mourao ; Maria Irene N Noronha da Silveira; Fernando Ramos ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 59, NÚMERO: 22
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 22
10
TÍTULO: Evaluation of Phytosterols in Milk and Yogurts Used as Functional Foods in Portugal  Full Text
AUTORES: David Saraiva; Maria da Conceicao Castilho; Maria do Rosario Martins ; Maria Irene N Noronha da Silveira; Fernando Ramos ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 4, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 12
Página 1 de 5. Total de resultados: 44.