Sandra Vairo Cavalli
AuthID: R-00F-YF7
1
TÃTULO: Establishing the Yeast Kluyveromyces lactis as an Expression Host for Production of the Saposin-Like Domain of the Aspartic Protease Cirsin
AUTORES: Pedro Curto; Daniela Lufrano; Catia Pinto; Valeria Custodio; Ana Catarina Gomes; Sebastian A Trejo; Laura Bakas; Sandra Vairo Cavalli; Carlos Faro ; Isaura Simoes;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY, VOLUME: 80, NÚMERO: 1
AUTORES: Pedro Curto; Daniela Lufrano; Catia Pinto; Valeria Custodio; Ana Catarina Gomes; Sebastian A Trejo; Laura Bakas; Sandra Vairo Cavalli; Carlos Faro ; Isaura Simoes;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY, VOLUME: 80, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Molecular cloning and characterization of procirsin, an active aspartic protease precursor from Cirsium vulgare (Asteraceae) Full Text
AUTORES: Daniela Lufrano; Rosario Faro; Pedro Castanheira; Gustavo Parisi; Paula Verissimo ; Sandra Vairo Cavalli; Isaura Simoes; Carlos Faro ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: PHYTOCHEMISTRY, VOLUME: 81
AUTORES: Daniela Lufrano; Rosario Faro; Pedro Castanheira; Gustavo Parisi; Paula Verissimo ; Sandra Vairo Cavalli; Isaura Simoes; Carlos Faro ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: PHYTOCHEMISTRY, VOLUME: 81
3
TÃTULO: Hydrolysis of caprine and ovine milk proteins, brought about by aspartic peptidases from Silybum marianum flowers Full Text
AUTORES: Sandra Vairo Cavalli; Sofia V Silva; Cecilia Cimino; Xavier X Malcata ; Nora Priolo;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 106, NÚMERO: 3
AUTORES: Sandra Vairo Cavalli; Sofia V Silva; Cecilia Cimino; Xavier X Malcata ; Nora Priolo;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 106, NÚMERO: 3