K. Rijsbrack
AuthID: R-00G-7Y2
1
TÃTULO: Flocculation onset in Saccharomyces cerevisiae: effect of ethanol, heat and osmotic stress Full Text
AUTORES: Claro, FB; Rijsbrack, K; Soares, EV ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 102, NÚMERO: 3
AUTORES: Claro, FB; Rijsbrack, K; Soares, EV ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 102, NÚMERO: 3
2
TÃTULO: Carbohydrate carbon sources induce loss of flocculation of an ale-brewing yeast strain Full Text
AUTORES: Soares, EV ; Vroman, A; Mortier, J; Rijsbrack, K; Mota, M ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 96, NÚMERO: 5
AUTORES: Soares, EV ; Vroman, A; Mortier, J; Rijsbrack, K; Mota, M ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 96, NÚMERO: 5