Pedro Saavedra
AuthID: R-00G-EN3
1
TÃTULO: Retrospective Study of Fishery Interactions in Stranded Cetaceans, Canary Islands
AUTORES: Raquel Puig Lozano; Antonio Fernandez; Eva Sierra; Pedro Saavedra; Cristian M Suarez Santana; Jesus De la Fuente; Josue Diaz Delgado; Ana Godinho; Natalia Garcia Alvarez; Daniele Zucca; Aina Xuriach; Marina Arregui; Idaira Felipe Jimenez; Francesco Consoli; Pablo J Diaz Santana; Simone Segura Gothlin; Nakita Camara; Miguel A Rivero; Simona Sacchini; Yara Bernaldo de Quiros; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FRONTIERS IN VETERINARY SCIENCE, VOLUME: 7
AUTORES: Raquel Puig Lozano; Antonio Fernandez; Eva Sierra; Pedro Saavedra; Cristian M Suarez Santana; Jesus De la Fuente; Josue Diaz Delgado; Ana Godinho; Natalia Garcia Alvarez; Daniele Zucca; Aina Xuriach; Marina Arregui; Idaira Felipe Jimenez; Francesco Consoli; Pablo J Diaz Santana; Simone Segura Gothlin; Nakita Camara; Miguel A Rivero; Simona Sacchini; Yara Bernaldo de Quiros; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FRONTIERS IN VETERINARY SCIENCE, VOLUME: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Microbiological evolution of gilthead sea bream (Sparus aurata) in Canary Islands during ice storage Full Text
AUTORES: Conrado Carrascosa; Rafael Millan; Pedro Saavedra; Jose R Raduan Jaber; Antonio Raposo; Esteban Perez; Tania Montenegro; Esther Sanjuan;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 52, NÚMERO: 3
AUTORES: Conrado Carrascosa; Rafael Millan; Pedro Saavedra; Jose R Raduan Jaber; Antonio Raposo; Esteban Perez; Tania Montenegro; Esther Sanjuan;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 52, NÚMERO: 3
3
TÃTULO: Monitoring of cleanliness and disinfection in dairies: Comparison of traditional microbiological and ATP bioluminescence methods Full Text
AUTORES: Carrascosa, C; Saavedra, P; Millan, R; Jaber, JR; Perez, E; Grau, R; Raposo, A; Mauricio, C; Sanjuan, E;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Food Control, VOLUME: 28, NÚMERO: 2
AUTORES: Carrascosa, C; Saavedra, P; Millan, R; Jaber, JR; Perez, E; Grau, R; Raposo, A; Mauricio, C; Sanjuan, E;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Food Control, VOLUME: 28, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus CrossRef