1
TÍTULO: Development of a natural ingredient based on phenolic compounds from propolis extract and bentonite and its application in carrageenan hydrogels
AUTORES: Chacon, Wilson Daniel Caicedo; Araujo, Elder dos Santos; Hilliou, Loic; Valencia, German Ayala;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 387
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Ethylene photocatalytic degradation using TiO2 immobilized in a NETmix mili-photoreactor  Full Text
AUTORES: Fonseca, Jessica de Matos; Miranda, Sandra M.; Monteiro, Joana P.; Moreira, Regina de Fatima Peralta Muniz; Valencia, German Ayala; Monteiro, Alcilene Rodrigues; Vilar, Vitor J. P. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF ENVIRONMENTAL CHEMICAL ENGINEERING, VOLUME: 11, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Nanocomposite-forming solutions based on cassava starch and laponite: Viscoelastic and rheological characterization  Full Text
AUTORES: German Ayala Valencia; Izabel Cristina F Freitas Moraes; Loic Hugues G Gilles Hilliou; Rodrigo Vinicius Lourenco; Paulo Jose D do Amaral Sobral;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 166
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef