D. J. B. da Ponte
AuthID: R-00G-GQE
1
TÃTULO: Concentration of antioxidants in two muscles of mature dairy cows from Azores Full Text
AUTORES: Roseiro, LC; Santos, C; Goncalves, H; Moniz, C; Afonso, I; Tavares, M; da Ponte, DJB;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 96, NÚMERO: 2
AUTORES: Roseiro, LC; Santos, C; Goncalves, H; Moniz, C; Afonso, I; Tavares, M; da Ponte, DJB;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 96, NÚMERO: 2
2
TÃTULO: Storage temperature effect on histamine formation in big eye tuna and skipjack Full Text
AUTORES: Silva, CCG ; Da Ponte, DJB; Dapkevicius, MLNE ;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 63, NÚMERO: 4
AUTORES: Silva, CCG ; Da Ponte, DJB; Dapkevicius, MLNE ;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 63, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS