Giancarlo Cravotto
AuthID: R-00G-WGK
1
TÃTULO: Industrial Production of Bioactive Nutrient-Enhanced Extra Virgin Olive Oil under Continuous-Flow Ultrasound and Pulsed Electric Field Treatment
AUTORES: Boffa, Luisa; Calcio Gaudino, Emanuela; Grillo, Giorgio; Binello, Arianna; Capaldi, Giorgio; Rego, Duarte; Pereira, Marcos; Cravotto, Giancarlo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 16
AUTORES: Boffa, Luisa; Calcio Gaudino, Emanuela; Grillo, Giorgio; Binello, Arianna; Capaldi, Giorgio; Rego, Duarte; Pereira, Marcos; Cravotto, Giancarlo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 16
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Effects of different drying techniques on the quality and bioactive compounds of plant-based products: a critical review on current trends Full Text
AUTORES: Belwal, Tarun; Cravotto, Christian; Prieto, M. A.; Venskutonis, Petras Rimantas; Daglia, Maria; Devkota, Hari Prasad; Baldi, Alessandra; Ezzat, Shahira Mohammed; Gomez Gomez, Lourdes; Salama, Maha Mahmoud; Campone, Luca; Rastrelli, Luca; Echave, J.; Jafari, Seid Mahdi; Cravotto, Giancarlo;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: DRYING TECHNOLOGY, VOLUME: 40, NÚMERO: 8
AUTORES: Belwal, Tarun; Cravotto, Christian; Prieto, M. A.; Venskutonis, Petras Rimantas; Daglia, Maria; Devkota, Hari Prasad; Baldi, Alessandra; Ezzat, Shahira Mohammed; Gomez Gomez, Lourdes; Salama, Maha Mahmoud; Campone, Luca; Rastrelli, Luca; Echave, J.; Jafari, Seid Mahdi; Cravotto, Giancarlo;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: DRYING TECHNOLOGY, VOLUME: 40, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Eco-Friendly Extraction of Pectin and Essential Oils from Orange and Lemon Peels
AUTORES: Alexandra Fidalgo; Rosaria Ciriminna; Diego Carnaroglio; Alfredo Tamburino; Giancarlo Cravotto; Giorgio Grillo; Laura M Ilharco; Mario Pagliaro;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: ACS SUSTAINABLE CHEMISTRY & ENGINEERING, VOLUME: 4, NÚMERO: 4
AUTORES: Alexandra Fidalgo; Rosaria Ciriminna; Diego Carnaroglio; Alfredo Tamburino; Giancarlo Cravotto; Giorgio Grillo; Laura M Ilharco; Mario Pagliaro;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: ACS SUSTAINABLE CHEMISTRY & ENGINEERING, VOLUME: 4, NÚMERO: 4