1
TÍTULO: Industrial Production of Bioactive Nutrient-Enhanced Extra Virgin Olive Oil under Continuous-Flow Ultrasound and Pulsed Electric Field Treatment
AUTORES: Boffa, Luisa; Calcio Gaudino, Emanuela; Grillo, Giorgio; Binello, Arianna; Capaldi, Giorgio; Rego, Duarte; Pereira, Marcos; Cravotto, Giancarlo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 16
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Combined Ultrasound and Pulsed Electric Fields in Continuous-Flow Industrial Olive-Oil Production
AUTORES: Grillo, Giorgio; Boffa, Luisa; Gaudino, Emanuela Calcio; Binello, Arianna; Rego, Duarte; Pereira, Marcos; Martinez, Melchor; Cravotto, Giancarlo;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 21
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Eco-Friendly Extraction of Pectin and Essential Oils from Orange and Lemon Peels
AUTORES: Alexandra Fidalgo; Rosaria Ciriminna; Diego Carnaroglio; Alfredo Tamburino; Giancarlo Cravotto; Giorgio Grillo; Laura M Ilharco; Mario Pagliaro;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: ACS SUSTAINABLE CHEMISTRY & ENGINEERING, VOLUME: 4, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef