Ana Paula T. Uetanabaro
AuthID: R-00G-X8T
1
TÃTULO: Pectinases Secretion by Saccharomyces cerevisiae: Optimization in Solid-State Fermentation and Identification by a Shotgun Proteomics Approach Full Text
AUTORES: Matheus Mikio Takeyama; Márcia Corrêa de Carvalho; Helena Sacco Carvalho; Cristiane Rodrigues Silva; Ana Paula Trovatti Uetanabaro; Andrea Miura da Costa; Joseph Medeiros M Evaristo; Fábio César Sousa Nogueira; Ana Elizabeth Cavalcante Fai; Maria Gabriela Bello Koblitz;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Molecules, VOLUME: 27, NÚMERO: 15
AUTORES: Matheus Mikio Takeyama; Márcia Corrêa de Carvalho; Helena Sacco Carvalho; Cristiane Rodrigues Silva; Ana Paula Trovatti Uetanabaro; Andrea Miura da Costa; Joseph Medeiros M Evaristo; Fábio César Sousa Nogueira; Ana Elizabeth Cavalcante Fai; Maria Gabriela Bello Koblitz;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Molecules, VOLUME: 27, NÚMERO: 15
2
TÃTULO: Genomic analysis and D-xylose fermentation of three novel Spathaspora species: Spathaspora girioi sp nov., Spathaspora hagerdaliae f. a., sp nov and Spathaspora gorwiae f. a., sp nov. Full Text
AUTORES: Mariana R Lopes; Camila G Morais; Jacek Kominek; Raquel M Cadete; Marco A Soares; Ana Paula T Uetanabaro; Cesar Fonseca; Marc Andre Lachance; Chris Todd Hittinger; Carlos A Rosa;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FEMS YEAST RESEARCH, VOLUME: 16, NÚMERO: 4
AUTORES: Mariana R Lopes; Camila G Morais; Jacek Kominek; Raquel M Cadete; Marco A Soares; Ana Paula T Uetanabaro; Cesar Fonseca; Marc Andre Lachance; Chris Todd Hittinger; Carlos A Rosa;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FEMS YEAST RESEARCH, VOLUME: 16, NÚMERO: 4