1
TÍTULO: Characteristics of lactose-free frozen yogurt with kappa-carrageenan and corn starch as stabilizers  Full Text
AUTORES: Skryplonek, K; Henriques, M ; Gomes, D; Viegas, J; Fonseca, C; Pereira, C; Dmytrow, I; Mituniewicz Malek, A;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, VOLUME: 102, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 44
2
TÍTULO: LACTOSE-FREE FROZEN YOGURT: PRODUCTION AND CHARACTERISTICS  Full Text
AUTORES: Skryplonek, K; Gomes, D; Viegas, J; Pereira, C; Henriques, M ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: ACTA SCIENTIARUM POLONORUM-TECHNOLOGIA ALIMENTARIA, VOLUME: 16, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 3
3
TÍTULO: Lactose-free frozen yogurt: Production and characteristics
AUTORES: Katarzyna Skryplonek; David Gomes; Jorge Viegas; Carlos Pereira; Marta Henriques ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Acta Scientiarum Polonorum, Technologia Alimentaria, VOLUME: 16, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 1