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Carlos Jose Dias Pereira
AuthID:
R-000-39C
Publicações
Confirmadas
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Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (7)
Proceedings Paper (1)
Year Start - End:
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
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2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 8
1
TÃTULO:
Effects of Liquid Whey Protein Concentrate on Functional and Sensorial Properties of Set Yogurts and Fresh Cheese
Full Text
AUTORES:
Henriques, MHF
; Gomes, DMGS;
Pereira, CJD
;
Gil, MHM
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY,
VOLUME:
6,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Nutritional, textural and sensory properties of Coalho cheese made of goats', cows' milk and their mixture
AUTORES:
Queiroga, RDRD; Santos, BM;
Gomes, AMP
; Monteiro, MJ; Teixeira, SM; de Souza, EL;
Pereira, CJD
;
Pintado, MME
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
50,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Manufacture of bioactive peptide-rich concentrates from Whey: Characterization of pilot process
Full Text
AUTORES:
Tania G Tavares
; Manuela Amorim;
David Comes
;
Manuela E Pintado
;
Carlos D Pereira
;
Xavier Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING,
VOLUME:
110,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Performance of bovine and ovine liquid whey protein concentrate on functional properties of set yoghurts
AUTORES:
Marta Henriques
;
David Gomes
; Daniela Rodrigues;
Carlos Pereira
; Maria Gil;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
11th International Congress on Engineering and Food (ICEF)
in
11TH INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND FOOD (ICEF11),
VOLUME:
1
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
:
13
5
TÃTULO:
Impact of ovine whey protein concentrates and clarification by-products on the yield and quality of whey cheese
Full Text
AUTORES:
Carlos D Pereira
; Olga Diaz; Angel Cobos;
PUBLICAÇÃO:
2007
,
FONTE:
FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY,
VOLUME:
45,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Rheological properties and microstructure of heat-induced gels of ovine whey protein concentrates obtained from clarified cheese whey
AUTORES:
Diaz, O;
Pereira, CD
; Cobos, A;
PUBLICAÇÃO:
2006
,
FONTE:
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL,
VOLUME:
61,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Functional properties of ovine whey protein concentrates produced by membrane technology after clarification of cheese manufacture by-products
Full Text
AUTORES:
Diaz, O;
Pereira, CD
; Cobos, A;
PUBLICAÇÃO:
2004
,
FONTE:
FOOD HYDROCOLLOIDS,
VOLUME:
18,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
8
TÃTULO:
Valorization of by-products from ovine cheese manufacture: Clarification by thermocalcic precipitation/microfiltration before ultrafiltration
Full Text
AUTORES:
Pereira, CD
; Diaz, O; Cobos, A;
PUBLICAÇÃO:
2002
,
FONTE:
International Dairy Journal,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
9
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
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