1
TÍTULO: Effects of Liquid Whey Protein Concentrate on Functional and Sensorial Properties of Set Yogurts and Fresh Cheese  Full Text
AUTORES: Henriques, MHF ; Gomes, DMGS; Pereira, CJD ; Gil, MHM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 6, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
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2
TÍTULO: Nutritional, textural and sensory properties of Coalho cheese made of goats', cows' milk and their mixture
AUTORES: Queiroga, RDRD; Santos, BM; Gomes, AMP ; Monteiro, MJ; Teixeira, SM; de Souza, EL; Pereira, CJD ; Pintado, MME ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 50, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
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3
TÍTULO: Manufacture of bioactive peptide-rich concentrates from Whey: Characterization of pilot process  Full Text
AUTORES: Tania G Tavares ; Manuela Amorim; David Comes; Manuela E Pintado ; Carlos D Pereira ; Xavier Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 110, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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4
TÍTULO: Performance of bovine and ovine liquid whey protein concentrate on functional properties of set yoghurts
AUTORES: Marta Henriques ; David Gomes; Daniela Rodrigues; Carlos Pereira ; Maria Gil;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF) in 11TH INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND FOOD (ICEF11), VOLUME: 1
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 13
5
TÍTULO: Impact of ovine whey protein concentrates and clarification by-products on the yield and quality of whey cheese  Full Text
AUTORES: Carlos D Pereira ; Olga Diaz; Angel Cobos;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 45, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
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6
TÍTULO: Rheological properties and microstructure of heat-induced gels of ovine whey protein concentrates obtained from clarified cheese whey
AUTORES: Diaz, O; Pereira, CD ; Cobos, A;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, VOLUME: 61, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
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7
TÍTULO: Functional properties of ovine whey protein concentrates produced by membrane technology after clarification of cheese manufacture by-products  Full Text
AUTORES: Diaz, O; Pereira, CD ; Cobos, A;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 18, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: Valorization of by-products from ovine cheese manufacture: Clarification by thermocalcic precipitation/microfiltration before ultrafiltration  Full Text
AUTORES: Pereira, CD ; Diaz, O; Cobos, A;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: International Dairy Journal, VOLUME: 12, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
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