Leonardo Sepulveda
AuthID: R-00H-EMF
1
TÃTULO: Bioprocess optimization: The potential of agro-food by-products
AUTORES: Sepulveda, Leonardo; Campos, Debora A.; Hernandez, Liliana Londono;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FRONTIERS IN SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS, VOLUME: 6
AUTORES: Sepulveda, Leonardo; Campos, Debora A.; Hernandez, Liliana Londono;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FRONTIERS IN SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS, VOLUME: 6
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: Ellagic acid production using polyphenols from orange peel waste by submerged fermentation Full Text
AUTORES: Sepulveda, L; Laredo Alcala, E; Buenrostro Figueroa, JJ; Ascacio Valdes, JA; Genisheva, Z; Aguilar, C; Teixeira, J;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: ELECTRONIC JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 43
AUTORES: Sepulveda, L; Laredo Alcala, E; Buenrostro Figueroa, JJ; Ascacio Valdes, JA; Genisheva, Z; Aguilar, C; Teixeira, J;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: ELECTRONIC JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 43
3
TÃTULO: Fungal fucoidanase production by solid-state fermentation in a rotating drum bioreactor using algal biomass as substrate Full Text
AUTORES: Rosa M Rodriguez Jasso; Solange I Mussatto ; Leonardo Sepulveda; Ana T Torrado Agrasar; Lorenzo Pastrana; Cristobal N Aguilar; Jose A Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 91, NÚMERO: C4
AUTORES: Rosa M Rodriguez Jasso; Solange I Mussatto ; Leonardo Sepulveda; Ana T Torrado Agrasar; Lorenzo Pastrana; Cristobal N Aguilar; Jose A Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 91, NÚMERO: C4
INDEXADO EM: Scopus WOS