2
TÍTULO: Changes in free and bound fractions of aroma compounds of four Vitis vinifera cultivars at the last ripening stages
AUTORES: Vilanova, M; Genisheva, Z ; Bescansa, L; Masa, A; Oliveira, JM ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: PHYTOCHEMISTRY, VOLUME: 74
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Early leaf removal impact on volatile composition of Tempranillo wines
AUTORES: Vilanova, M; Diago, MP; Genisheva, Z ; Oliveira, JM ; Tardaguila, J;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 92, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Production of white wine by Saccharomyces cerevisiae immobilized on grape pomace. Saccharomyces cerevisiae immobilized on grape pomace
AUTORES: Genisheva, Z ; Macedo, S; Mussatto, SI ; Teixeira, JA ; Oliveira, JM ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING, VOLUME: 118, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Evaluating the potential of wine-making residues and corn cobs as support materials for cell immobilization for ethanol production
AUTORES: Genisheva, Z ; Mussatto, SI ; Oliveira, JM ; Teixeira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 34, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Correlation between volatile composition and sensory properties in Spanish Albarino wines
AUTORES: Vilanova, M; Genisheva, Z ; Masa, A; Oliveira, JM ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: MICROCHEMICAL JOURNAL, VOLUME: 95, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Monoterpenic Characterization of White Cultivars from Vinhos Verdes Appellation of Origin (North Portugal)
AUTORES: Genisheva, Z ; Oliveira, JM ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING, VOLUME: 115, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Volatile composition of wines from cvs. Blanco lexitimo, Agudelo and Serradelo (Vitis vinifera) grown in Betanzos (NW Spain)
AUTORES: Vilanova, M; Genisheva, Z ; Bescansa, L; Masa, A; Oliveira, JM ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING, VOLUME: 115, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID