Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Zlatina Asenova Genisheva
AuthID:
R-000-N28
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (8)
Year Start - End:
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 8
1
TÃTULO:
Malolactic fermentation of wines with immobilised lactic acid bacteria - Influence of concentration, type of support material and storage conditions
AUTORES:
Genisheva, Z
;
Mussatto, SI
;
Oliveira, JM
;
Teixeira, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
138,
NÚMERO:
2-3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Changes in free and bound fractions of aroma compounds of four Vitis vinifera cultivars at the last ripening stages
AUTORES:
Vilanova, M;
Genisheva, Z
; Bescansa, L; Masa, A;
Oliveira, JM
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
PHYTOCHEMISTRY,
VOLUME:
74
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Early leaf removal impact on volatile composition of Tempranillo wines
AUTORES:
Vilanova, M; Diago, MP;
Genisheva, Z
;
Oliveira, JM
; Tardaguila, J;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
92,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Production of white wine by Saccharomyces cerevisiae immobilized on grape pomace. Saccharomyces cerevisiae immobilized on grape pomace
AUTORES:
Genisheva, Z
; Macedo, S;
Mussatto, SI
;
Teixeira, JA
;
Oliveira, JM
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING,
VOLUME:
118,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Evaluating the potential of wine-making residues and corn cobs as support materials for cell immobilization for ethanol production
AUTORES:
Genisheva, Z
;
Mussatto, SI
;
Oliveira, JM
;
Teixeira, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS,
VOLUME:
34,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Correlation between volatile composition and sensory properties in Spanish Albarino wines
AUTORES:
Vilanova, M;
Genisheva, Z
; Masa, A;
Oliveira, JM
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
MICROCHEMICAL JOURNAL,
VOLUME:
95,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Monoterpenic Characterization of White Cultivars from Vinhos Verdes Appellation of Origin (North Portugal)
AUTORES:
Genisheva, Z
;
Oliveira, JM
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING,
VOLUME:
115,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Volatile composition of wines from cvs. Blanco lexitimo, Agudelo and Serradelo (Vitis vinifera) grown in Betanzos (NW Spain)
AUTORES:
Vilanova, M;
Genisheva, Z
; Bescansa, L; Masa, A;
Oliveira, JM
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING,
VOLUME:
115,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service