1
TÍTULO: Threshold values on environmental chemical contaminants in seafood in the European Economic Area
AUTORES: De Witte, Bavo; Coleman, Bert; Bekaert, Karen; Boitsov, Stepan; Botelho, Maria Joao; Castro Jimenez, Javier; Duffy, Conor; Habedank, Friederike; McGovern, Evin; Parmentier, Koen; Tornero, Victoria; Vinas, Lucia; Turner, Andrew D.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 138
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Effects of steaming on contaminants of emerging concern levels in seafood  Full Text
AUTORES: Barbosa, V; Maulvault, AL; Alves, RN; Kwadijk, C; Kotterman, M; Tediosi, A; Fernandez Tejedor, M; Sloth, JJ; Granby, K; Rasmussen, RR; Robbens, J; De Witte, B; Trabalon, L; Fernandes, JO ; Cunha, SC; Marque, A;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 118
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 28