1
TÍTULO: Antioxidant activity and bioactive compounds of lettuce improved by espresso coffee residues  Full Text
AUTORES: Cruz, R ; Gomes, T; Ferreira, A; Mendes, E; Baptista, P ; Cunha, S ; Pereira, JA ; Ramalhosa, E ; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 145
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Combination of QuEChERS and DLLME for GC-MS determination of pesticide residues in orange samples  Full Text
AUTORES: Maria Andrascikova; Svetlana Hrouzkova; Sara C Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT, VOLUME: 30, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: Effect of cooking on olive oil quality attributes  Full Text
AUTORES: Carla S P Santos; Rebeca Cruz ; Sara C Cunha ; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 54, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 55
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: A new gas chromatography - mass spectrometry (GC-MS) methodology to evaluate the 5 alpha-reductase activity  Full Text
AUTORES: Amaral, C ; Cunha, SC ; Fernandes, JO ; Roleira, F; Tavares T da Silva ; Correia da Siva, G ; Teixeira, N ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: 22nd IUBMB Congress/37th FEBS Congress in FEBS JOURNAL, VOLUME: 279
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 15
Página 1 de 5. Total de resultados: 46.