Cristian Torres Leon
AuthID: R-00H-RBE
1
TÃTULO: Solid-State Fermentation for Phenolic Compounds Recovery from Mexican Oregano (Lippia graveolens Kunth) Residual Leaves Applying a Lactic Acid Bacteria (Leuconostoc mesenteroides)
AUTORES: Bautista Hernandez, Israel; Gomez Garcia, Ricardo; Aguilar, Cristobal N.; Martinez Avila, Guillermo C. G.; Torres Leon, Cristian; Chavez Gonzalez, Monica L.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: AGRICULTURE-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 8
AUTORES: Bautista Hernandez, Israel; Gomez Garcia, Ricardo; Aguilar, Cristobal N.; Martinez Avila, Guillermo C. G.; Torres Leon, Cristian; Chavez Gonzalez, Monica L.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: AGRICULTURE-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Unraveling the Valorization Potential of Pineapple Waste to Obtain Value-Added Products towards a Sustainable Circular Bioeconomy Full Text
AUTORES: Paz Arteaga, Sarah L.; Cadena Chamorro, Edith; Gomez Garcia, Ricardo; Serna Cock, Liliana; Aguilar, Cristobal N.; Torres Leon, Cristian;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 16, NÚMERO: 16
AUTORES: Paz Arteaga, Sarah L.; Cadena Chamorro, Edith; Gomez Garcia, Ricardo; Serna Cock, Liliana; Aguilar, Cristobal N.; Torres Leon, Cristian;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 16, NÚMERO: 16
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Candelilla Wax Edible Coating with Flourensia cernua Bioactives to Prolong the Quality of Tomato Fruits
AUTORES: Judith Ruiz Martinez; Jorge A Aguirre Joya; Romeo Rojas; Antonio Vicente ; Miguel A Aguilar Gonzalez; Raul Rodriguez Herrera; Olga B Alvarez Perez; Cristian Torres Leon; Cristobal N Aguilar;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOODS, VOLUME: 9, NÚMERO: 9
AUTORES: Judith Ruiz Martinez; Jorge A Aguirre Joya; Romeo Rojas; Antonio Vicente ; Miguel A Aguilar Gonzalez; Raul Rodriguez Herrera; Olga B Alvarez Perez; Cristian Torres Leon; Cristobal N Aguilar;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOODS, VOLUME: 9, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: WOS
4
TÃTULO: Edible films and coatings based on mango (var. Ataulfo) by-products to improve gas transfer rate of peach
AUTORES: Cristian Torres Leon; Antonio A Vicente ; Maria L Flores Lopez; Romeo Rojas; Liliana Serna Cock; Olga B Alvarez Perez; Cristobal N Aguilar;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 97
AUTORES: Cristian Torres Leon; Antonio A Vicente ; Maria L Flores Lopez; Romeo Rojas; Liliana Serna Cock; Olga B Alvarez Perez; Cristobal N Aguilar;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 97
INDEXADO EM: WOS