Rui Pedro Moreira de Magalhães
AuthID: R-001-RWD
1
TÃTULO: Effect of Dietary Short-Chain Fatty Acids on the Immune Status and Disease Resistance of European Seabass Juveniles
AUTORES: Fontinha, Filipa; Martins, Nicole; Bonin, Filippo; Magalhaes, Rui; Santos, Rafaela; Helena Peres ; Oliva Teles, Aires;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FISHES, VOLUME: 9, NÚMERO: 9
AUTORES: Fontinha, Filipa; Martins, Nicole; Bonin, Filippo; Magalhaes, Rui; Santos, Rafaela; Helena Peres ; Oliva Teles, Aires;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FISHES, VOLUME: 9, NÚMERO: 9
2
TÃTULO: Solid-State Fermentation of Plant Feedstuff Mixture Affected the Physiological Responses of European Seabass (Dicentrarchus labrax) Reared at Different Temperatures and Subjected to Salinity Oscillation Full Text
AUTORES: Amaral, Diogo; Filipe, Diogo Moreira; Cavalheri, Thais Franco; Vieira, Lucia; Magalhaes, Rui Pedro; Belo, Isabel; Helena Peres ; Ozorio, Rodrigo O. de A.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 13, NÚMERO: 3
AUTORES: Amaral, Diogo; Filipe, Diogo Moreira; Cavalheri, Thais Franco; Vieira, Lucia; Magalhaes, Rui Pedro; Belo, Isabel; Helena Peres ; Ozorio, Rodrigo O. de A.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 13, NÚMERO: 3
3
TÃTULO: Solid-State Fermentation of Distiller's Dried Grains with Solubles Improves Digestibility for European Seabass (Dicentrarchus labrax) Juveniles
AUTORES: Filipe, Diogo; Dias, Mario; Magalhaes, Rui; Fernandes, Helena; Salgado, Jose; Belo, Isabel; Oliva Teles, Aires ; Helena Peres ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FISHES, VOLUME: 8, NÚMERO: 2
AUTORES: Filipe, Diogo; Dias, Mario; Magalhaes, Rui; Fernandes, Helena; Salgado, Jose; Belo, Isabel; Oliva Teles, Aires ; Helena Peres ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FISHES, VOLUME: 8, NÚMERO: 2
4
TÃTULO: Dietary Tryptophan Supplementation Implications on Performance, Plasma Metabolites, and Amino Acid Catabolism Enzymes in Meagre (Argyrosomus regius)
AUTORES: Teixeira, Claudia; Pedrosa, Rita; Castro, Carolina; Magalhaes, Rui; Matos, Elisabete; Oliva Teles, Aires ; Helena Peres ; Perez Jimenez, Amalia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FISHES, VOLUME: 8, NÚMERO: 3
AUTORES: Teixeira, Claudia; Pedrosa, Rita; Castro, Carolina; Magalhaes, Rui; Matos, Elisabete; Oliva Teles, Aires ; Helena Peres ; Perez Jimenez, Amalia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FISHES, VOLUME: 8, NÚMERO: 3
5
TÃTULO: Fatty acid-sensing mechanisms in the hypothalamus of European sea bass (Dicentrarchus labrax): The potential role of monounsaturated and polyunsaturated fatty acids Full Text
AUTORES: Martins, Nicole; Magalhaes, Rui; Castro, Carolina; Oliva Teles, Aires ; Helena Peres ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: COMPARATIVE BIOCHEMISTRY AND PHYSIOLOGY A-MOLECULAR & INTEGRATIVE PHYSIOLOGY, VOLUME: 280
AUTORES: Martins, Nicole; Magalhaes, Rui; Castro, Carolina; Oliva Teles, Aires ; Helena Peres ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: COMPARATIVE BIOCHEMISTRY AND PHYSIOLOGY A-MOLECULAR & INTEGRATIVE PHYSIOLOGY, VOLUME: 280
6
TÃTULO: Black soldier fly larvae oil as an alternative lipid source in diets for gilthead seabream (Sparus aurata) juveniles Full Text
AUTORES: Moutinho, Sara; Oliva Teles, Aires ; Pulido Rodriguez, Lina; Magalhaes, Rui; Monroig, Oscar; Parisi, Giuliana; Helena Peres ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 574
AUTORES: Moutinho, Sara; Oliva Teles, Aires ; Pulido Rodriguez, Lina; Magalhaes, Rui; Monroig, Oscar; Parisi, Giuliana; Helena Peres ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 574
7
TÃTULO: Reevaluation of the dietary methionine requirement of gilthead seabream (Sparus aurata) juveniles: A comparison of the efficiency of hydroxy methionine with DL-methionine as a dietary methionine source Full Text
AUTORES: Guerreiro, Ines ; Basto Silva, Catarina; Magalhaes, Rui; Martins, Nicole; Fontinha, Filipa; Helena Peres ; Mercier, Yves; Nuez Ortin, Waldo G.; Mahmood, Tahir; Oliva Teles, Aires ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 576
AUTORES: Guerreiro, Ines ; Basto Silva, Catarina; Magalhaes, Rui; Martins, Nicole; Fontinha, Filipa; Helena Peres ; Mercier, Yves; Nuez Ortin, Waldo G.; Mahmood, Tahir; Oliva Teles, Aires ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 576
8
TÃTULO: Effects of dietary ARA, DHA, and carbohydrates levels on gilthead sea bream liver and intestine oxidative stress, tissue histomorphology, and gut microbiota Full Text
AUTORES: Magalhaes, R.; Martins, N.; Fontinha, F.; Couto, A.; Serra, C. R. ; Santos, R. A.; Olsen, E.; Helena Peres ; Oliva Teles, A. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 552
AUTORES: Magalhaes, R.; Martins, N.; Fontinha, F.; Couto, A.; Serra, C. R. ; Santos, R. A.; Olsen, E.; Helena Peres ; Oliva Teles, A. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 552
9
TÃTULO: Fabrication of FePt nanowires through pulsed electrodeposition into nanoporous alumina templates
AUTORES: Magalhaes, R.; Proenca, M. P. ; Araujo, J. P. ; Nunes, C.; Pereira, A. M. ; Sousa, C. T. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: APPLIED NANOSCIENCE, VOLUME: 12, NÚMERO: 11
AUTORES: Magalhaes, R.; Proenca, M. P. ; Araujo, J. P. ; Nunes, C.; Pereira, A. M. ; Sousa, C. T. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: APPLIED NANOSCIENCE, VOLUME: 12, NÚMERO: 11
10
TÃTULO: Dietary taurine supplementation a ff ects lipid metabolism and improves the oxidative status of European seabass (Dicentrarchus labrax) juveniles Full Text
AUTORES: Nicole Martins; Alexandre F Diogenes; Rui Magalhaes; Isabel Matas; Aires Oliva Teles ; Helena Peres ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 531
AUTORES: Nicole Martins; Alexandre F Diogenes; Rui Magalhaes; Isabel Matas; Aires Oliva Teles ; Helena Peres ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 531