1
TÍTULO: Olive pomace valorization byAspergillusspecies: lipase production using solid-state fermentation. Production of lipase by solid-state fermentation of olive pomace  Full Text
AUTORES: Felisbela Oliveira; Cláudia Moreira; José Manuel Salgado; Luís Abrunhosa; Armando Venâncio; Isabel Belo;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Journal of the Science of Food and Agriculture - J. Sci. Food Agric., VOLUME: 96, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: CrossRef
2
TÍTULO: Lipase production by Aspergillus ibericus using olive mill wastewater  Full Text
AUTORES: Luis Abrunhosa ; Felisbela Oliveira; Danielle Dantas; Cristiana Goncalves; Isabel Belo ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: BIOPROCESS AND BIOSYSTEMS ENGINEERING, VOLUME: 36, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Fed-batch fermentation of olive mill wastewaters for lipase production  Full Text
AUTORES: Cristiana Goncalves; Felisbela Oliveira; Carina Pereira; Isabel Belo ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF CHEMICAL TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 87, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS