Paolo Zucca
AuthID: R-00J-CX6
1
TÃTULO: Plant-Derived Bioactives and Oxidative Stress-Related Disorders: A Key Trend towards Healthy Aging and Longevity Promotion
AUTORES: Bahare Salehi; Elena Azzini; Paolo Zucca; Elena Maria Varoni; Nanjangud Anil A Kumar; Luciana Dini; Elisa Panzarini; Jovana Rajkovic; Patrick Valere Tsouh Fokou; Ilaria Peluso; Abhay Prakash Mishra; Manisha Nigam; Youssef El Rayess; Marc El Beyrouthy; William N Setzer; Letizia Polito; Marcello Iriti; Antoni Sureda; Maria M Magdalena Quetglas Llabres; Miquel Martorell; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 3
AUTORES: Bahare Salehi; Elena Azzini; Paolo Zucca; Elena Maria Varoni; Nanjangud Anil A Kumar; Luciana Dini; Elisa Panzarini; Jovana Rajkovic; Patrick Valere Tsouh Fokou; Ilaria Peluso; Abhay Prakash Mishra; Manisha Nigam; Youssef El Rayess; Marc El Beyrouthy; William N Setzer; Letizia Polito; Marcello Iriti; Antoni Sureda; Maria M Magdalena Quetglas Llabres; Miquel Martorell; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 3
2
TÃTULO: The Therapeutic Potential of Naringenin: A Review of Clinical Trials Full Text
AUTORES: Bahare Salehi; Patrick Valere Tsouh Fokou; Mehdi Sharifi Rad; Paolo Zucca; Raffaele Pezzani; Natalia Martins ; Javad Sharifi Rad;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: PHARMACEUTICALS, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
AUTORES: Bahare Salehi; Patrick Valere Tsouh Fokou; Mehdi Sharifi Rad; Paolo Zucca; Raffaele Pezzani; Natalia Martins ; Javad Sharifi Rad;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: PHARMACEUTICALS, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Allicin and health: A comprehensive review Full Text
AUTORES: Bahare Salehi; Paolo Zucca; Ilkay Erdogan Orhan; Elena Azzini; Charles Oluwaseun Adetunji; Soheb Anwar Mohammed; Sanjay K Banerjee; Farukh Sharopov; Daniela Rigano; Javad Sharifi Rad; Lorene Armstrong; Miguel Martorell; Antoni Sureda; Natalia Martins ; Zeliha Selamoglu; Zaheer Ahmad;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 86
AUTORES: Bahare Salehi; Paolo Zucca; Ilkay Erdogan Orhan; Elena Azzini; Charles Oluwaseun Adetunji; Soheb Anwar Mohammed; Sanjay K Banerjee; Farukh Sharopov; Daniela Rigano; Javad Sharifi Rad; Lorene Armstrong; Miguel Martorell; Antoni Sureda; Natalia Martins ; Zeliha Selamoglu; Zaheer Ahmad;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 86