1
TÍTULO: Quick detection and confirmation of microbes in food and water
AUTORES: Franco Duarte, R; Kadam, S; Kaushik, KS; Painuli, S; Semwal, P; Cruz Martins, N; Rodrigues, CF;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Present Knowledge in Food Safety: A Risk-Based Approach through the Food Chain
INDEXADO EM: Scopus
2
TÍTULO: Biofilms inWounds: New Advances in Therapy and in Healing Management
AUTORES: Rodrigues, CF; Kaushik, KS; Light, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: BIOMEDICINES, VOLUME: 9, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Advances in Chemical and Biological Methods to Identify MicroorganismsFrom Past to Present
AUTORES: Ricardo Franco Duarte; Lucia Cernakova; Snehal Kadam; Karishma S Kaushik; Bahare Salehi; Antonio Bevilacqua; Maria Rosaria Corbo; Hubert Antolak; Katarzyna Dybka Stepien; Martyna Leszczewicz; Saulo Relison Tintino; Veruska Cintia A Alexandrino de Souza; Javad Sharifi Rad; Henrique Douglas M Melo Coutinho; Natalia Martins ; Celia F Rodrigues;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 7, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9