Farid Dahmoune
AuthID: R-00J-R3G
1
TÃTULO: LC-ESI-MS/MS analysis, biological effects of phenolic compounds extracted by microwave method from Algerian Zizyphus lotus fruits
AUTORES: Berkani, Farida; Dahmoune, Farid; Kadri, Nabil; Serralheiro, Maria Luisa; Ressaissi, Asma; Abbou, Amina; Kaci, Mouna; Meziane, Smail; Achat, Sabiha; Benzitoune, Nourelimane; Adouane, Meriem; Madani, Khodir; Mouni, Lotfi;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
AUTORES: Berkani, Farida; Dahmoune, Farid; Kadri, Nabil; Serralheiro, Maria Luisa; Ressaissi, Asma; Abbou, Amina; Kaci, Mouna; Meziane, Smail; Achat, Sabiha; Benzitoune, Nourelimane; Adouane, Meriem; Madani, Khodir; Mouni, Lotfi;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Effect of Sonication on Microwave Inactivation Kinetics of Enterococcus faecalis in Dairy Effluent Full Text
AUTORES: Kernou, Ourdia Nouara; Belbahi, Amine; Sahraoui, Yasmine; Bedjaoui, Kenza; Kerdouche, Kamelia; Amir, Akila; Dahmoune, Farid; Madani, Khodir; Rijo, Patricia ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 21
AUTORES: Kernou, Ourdia Nouara; Belbahi, Amine; Sahraoui, Yasmine; Bedjaoui, Kenza; Kerdouche, Kamelia; Amir, Akila; Dahmoune, Farid; Madani, Khodir; Rijo, Patricia ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 21