Ricardo Jorge Correia Dias
AuthID: R-00J-S7H
1
TÃTULO: Mass spectrometry-based quantification of immunostimulatory gliadin proteins and peptides in coloured wheat varieties: Implications for Celiac Disease Full Text
AUTORES: Dias, Ricardo; da Silva, Sara; Monteiro, Bruna; Perez Gregorio, Rosa; Mateus, Nuno; Gianfrani, Carmen; Barone, Maria Vittoria; Martinek, Petr; Freitas, Victor ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 178
AUTORES: Dias, Ricardo; da Silva, Sara; Monteiro, Bruna; Perez Gregorio, Rosa; Mateus, Nuno; Gianfrani, Carmen; Barone, Maria Vittoria; Martinek, Petr; Freitas, Victor ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 178
2
TÃTULO: New trends from plant secondary metabolism in the pharmaceutical industry
AUTORES: Oliveira, H; Pérez Gregorio, R; Fernandes, I ; Soares, S ; Freitas, V ; Dias, R;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Natural Secondary Metabolites: From Nature, Through Science, to Industry
AUTORES: Oliveira, H; Pérez Gregorio, R; Fernandes, I ; Soares, S ; Freitas, V ; Dias, R;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Natural Secondary Metabolites: From Nature, Through Science, to Industry
3
TÃTULO: New-Level Insights into the Effects of Grape Seed Polyphenols on the Intestinal Processing and Transport of a Celiac Disease Immunodominant Peptide Full Text
AUTORES: Perez Gregorio, MR; Clara Pereira; Dias, R; Mateus, N ; de Freitas, V ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 69, NÚMERO: 45
AUTORES: Perez Gregorio, MR; Clara Pereira; Dias, R; Mateus, N ; de Freitas, V ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 69, NÚMERO: 45
4
TÃTULO: Eat Tasty and Healthy: Role of Polyphenols in Functional Foods
AUTORES: Catarina Bessa-Pereira; Ricardo Dias; Elsa Brandão ; Nuno Mateus ; Victor de Freitas; Susana Soares ; Rosa Pérez-Gregorio;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Functional Foods - Phytochemicals and Health Promoting Potential
AUTORES: Catarina Bessa-Pereira; Ricardo Dias; Elsa Brandão ; Nuno Mateus ; Victor de Freitas; Susana Soares ; Rosa Pérez-Gregorio;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Functional Foods - Phytochemicals and Health Promoting Potential