Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Ricardo Jorge Correia Dias
AuthID:
R-00J-S7H
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (11)
Editorial Material (2)
Proceedings Paper (1)
Review (1)
Year Start - End:
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 15
1
TÃTULO:
Evidence of increased gluten-induced perturbations in the nucleophilic tone and detoxifying defences of intestinal epithelial cells impaired by gastric disfunction
Full Text
AUTORES:
da Silva, Sara;
Perez Gregorio, Rosa
;
Mateus, Nuno
;
Freitas, Victor
;
Dias, Ricardo
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
173
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
3
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Phenolic Compounds in Wine
AUTORES:
Ricardo Dias
;
Rosa Pérez Gregorio
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
Beverages,
VOLUME:
9,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
3
TÃTULO:
Phenolic Compounds in Wine
AUTORES:
Dias, Ricardo
;
Perez Gregorio, Rosa
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
BEVERAGES,
VOLUME:
9,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
WOS
4
TÃTULO:
State transformations through public, multilevel, and territorial governance in European Union: Towards a metagovernance paradigm
AUTORES:
Dias, Ricardo C.
;
Seixas, Paulo C.
; Lobner, Nadine;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
EUROPEAN POLICY ANALYSIS,
VOLUME:
8,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
5
TÃTULO:
First morphological-level insights into the efficiency of green tea catechins and grape seed procyanidins on a transgenic mouse model of celiac disease enteropathy
AUTORES:
Dias, R
; Bergamo, P; Maurano, F; Aufiero, VR; Luongo, D; Mazzarella, G; Bessa Pereira, C;
Perez Gregorio, M
; Rossi, M;
Freitas, V
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
FOOD & FUNCTION,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
13
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
:
5
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
PREFAB Framework - PRoduct quality towards zEro deFects for melAmine surface Boards industry
AUTORES:
Dias, RC
;
Senna, PP
;
Goncalves, AF
;
Reis, J
;
Michalaros, N
; Alexopoulos, K; Gomes, M;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
17th IFAC Symposium on Information Control Problems in Manufacturing (INCOM)
in
IFAC PAPERSONLINE,
VOLUME:
54,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
7
TÃTULO:
Recent advances on dietary polyphenol's potential roles in Celiac Disease
Full Text
AUTORES:
Dias, R
;
Pereira, CB
;
Perez Gregorio, R
;
Mateus, N
;
Freitas, V
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY,
VOLUME:
107
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
38
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Use of Polyphenols as Modulators of Food Allergies. From Chemistry to Biological Implications
AUTORES:
Bessa, C
; Francisco, T;
Dias, R
;
Mateus, N
;
de Freitas, V
;
Perez Gregorio, R
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
FRONTIERS IN SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS,
VOLUME:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
23
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Interaction of polyphenols with model membranes: Putative implications to mouthfeel perception
Full Text
AUTORES:
Ana Reis
; Sonia Soares;
Carla F Sousa
;
Ricardo Dias
;
Gameiro, Paula
;
Susana Soares
;
Victor de Freitas
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
BIOCHIMICA ET BIOPHYSICA ACTA-BIOMEMBRANES,
VOLUME:
1862,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
23
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
A multi-spectroscopic study on the interaction of food polyphenols with a bioactive gluten peptide: From chemistry to biological implications
Full Text
AUTORES:
Ricardo Dias
;
Natercia F Bras
;
Maria Perez Gregorio
;
Iva Fernandes
;
Nuno Mateus
;
Victor Freitas
;
PUBLICAÇÃO:
2019
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
299
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
23
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 2. Total de resultados: 15.
<<
<
1
2
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service