2
TÍTULO: Phenolic Compounds in Wine
AUTORES: Ricardo Dias ; Rosa Pérez Gregorio;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Beverages, VOLUME: 9, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus
3
TÍTULO: Phenolic Compounds in Wine
AUTORES: Dias, Ricardo ; Perez Gregorio, Rosa ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BEVERAGES, VOLUME: 9, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: WOS
4
TÍTULO: State transformations through public, multilevel, and territorial governance in European Union: Towards a metagovernance paradigm
AUTORES: Dias, Ricardo C. ; Seixas, Paulo C.; Lobner, Nadine;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: EUROPEAN POLICY ANALYSIS, VOLUME: 8, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: First morphological-level insights into the efficiency of green tea catechins and grape seed procyanidins on a transgenic mouse model of celiac disease enteropathy
AUTORES: Dias, R ; Bergamo, P; Maurano, F; Aufiero, VR; Luongo, D; Mazzarella, G; Bessa Pereira, C; Perez Gregorio, M ; Rossi, M; Freitas, V ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 12, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 5
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: PREFAB Framework - PRoduct quality towards zEro deFects for melAmine surface Boards industry
AUTORES: Dias, RC ; Senna, PP ; Goncalves, AF; Reis, J; Michalaros, N; Alexopoulos, K; Gomes, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: 17th IFAC Symposium on Information Control Problems in Manufacturing (INCOM) in IFAC PAPERSONLINE, VOLUME: 54, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
7
TÍTULO: Recent advances on dietary polyphenol's potential roles in Celiac Disease  Full Text
AUTORES: Dias, R ; Pereira, CB ; Perez Gregorio, R ; Mateus, N ; Freitas, V ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 107
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 38
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Use of Polyphenols as Modulators of Food Allergies. From Chemistry to Biological Implications
AUTORES: Bessa, C; Francisco, T; Dias, R ; Mateus, N ; de Freitas, V ; Perez Gregorio, R ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FRONTIERS IN SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS, VOLUME: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 23
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Interaction of polyphenols with model membranes: Putative implications to mouthfeel perception  Full Text
AUTORES: Ana Reis; Sonia Soares; Carla F Sousa; Ricardo Dias ; Gameiro, Paula ; Susana Soares ; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: BIOCHIMICA ET BIOPHYSICA ACTA-BIOMEMBRANES, VOLUME: 1862, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 23
NO MEU: ORCID
Página 1 de 2. Total de resultados: 15.