Lila Boulekbache-Makhlouf
AuthID: R-00J-WQ0
1
TÃTULO: Effects of Seed Roasting Temperature on Sesame Oil Fatty Acid Composition, Lignan, Sterol and Tocopherol Contents, Oxidative Stability and Antioxidant Potential for Food Applications Full Text
AUTORES: Arab, Radia; Susana Casal ; Pinho, Teresa; Cruz, Rebeca ; Freidja, Mohamed Lamine; Lorenzo, Jose Manuel; Hano, Christophe; Madani, Khodir; Boulekbache Makhlouf, Lila;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 14
AUTORES: Arab, Radia; Susana Casal ; Pinho, Teresa; Cruz, Rebeca ; Freidja, Mohamed Lamine; Lorenzo, Jose Manuel; Hano, Christophe; Madani, Khodir; Boulekbache Makhlouf, Lila;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 14
2
TÃTULO: Phenolic compounds from an Algerian medicinal plant (Pallenis spinosa): simulated gastrointestinal digestion, characterization, and biological and enzymatic activities
AUTORES: Hanane Amrani-Allalou; Lila Boulekbache-Makhlouf; Luana Izzo; Lynda Arkoub-Djermoune; Mohamed Lamine Freidja; Khokha Mouhoubi; Khodir Madani; Gian Carlo Tenore;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Food & Function, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
AUTORES: Hanane Amrani-Allalou; Lila Boulekbache-Makhlouf; Luana Izzo; Lynda Arkoub-Djermoune; Mohamed Lamine Freidja; Khokha Mouhoubi; Khodir Madani; Gian Carlo Tenore;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Food & Function, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: CrossRef