Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Rebeca Cruz
AuthID:
R-000-Z5B
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (42)
Article in Press (3)
Review (3)
Book Chapter (1)
Year Start - End:
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 49
1
TÃTULO:
Carcass Yields and Meat Composition of Roosters of the Portuguese Autochthonous Poultry Breeds: Branca, Amarela, Pedrês Portuguesa, and Preta Lusitânica
AUTORES:
Meira, Marcio;
Afonso, Isabel M.
;
Cruz, Rebeca
;
Lopes, Julio Cesar
; Martins, Raquel S.; Domingues, Jessica; Ribeiro, Virginia; Dantas, Rui;
Susana Casal
;
Brito, Nuno V.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
21
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
2
TÃTULO:
Combined effects of climate change and BDE-209 dietary exposure on the behavioural response of the white seabream, Diplodus sargus
Full Text
AUTORES:
Dias, Marta
;
Paula, Jose Ricardo
; Pousao Ferreira, Pedro;
Susana Casal
;
Cruz, Rebeca
;
Cunha, Sara C.
;
Rosa, Rui
;
Marques, Antonio
;
Anacleto, Patricia
;
Maulvault, Ana Luisa
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT,
VOLUME:
881
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
3
TÃTULO:
Non disseminative nano-strategy against in vivo Staphylococcus aureus biofilms
AUTORES:
Pinto, Rita M.
;
Yazdani, Saleh
;
Seabra, C. L.
; De Jonge, Martine;
Izci, Mukaddes
;
Cruz, Rebeca
;
Susana Casal
; Soenen, Stefaan J.;
Reis, Salette
;
Nunes, Claudia
; Van Dijck, Patrick;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
NPJ BIOFILMS AND MICROBIOMES,
VOLUME:
9,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
4
TÃTULO:
Olive and echium oil gelled emulsions: Simulated effect of processing temperature, gelling agent and in vitro gastrointestinal digestion on oxidation and bioactive compounds
Full Text
AUTORES:
Gutierrez Luna, Katherine
; Ansorena, Diana;
Cruz, Rebeca
;
Astiasaran, Iciar
;
Susana Casal
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
402
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
5
TÃTULO:
Chemical Characterization of the Oil Separated by Mechanical Pressing from Strychnos madagascariensis Dried Fruit Pulp Flour
AUTORES:
Chemane, SSI;
Susana Casal
;
Cruz, R
; Pinho, T; Khan, M;
Pinho, O
;
Viegas, O
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
6
TÃTULO:
Does water addition during the industrial milling phase affect the chemical-sensory quality of olive oils? The case of cv. Arbequina oils
Full Text
AUTORES:
Marx, Itala M. G.;
Susana Casal
; Rodrigues, Nuno;
Cruz, Rebeca
;
Veloso, Ana C. A.
; Pereira, Jose A.;
Peres, Antonio M.
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
395
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
4
Handle
7
TÃTULO:
Effects of Seed Roasting Temperature on Sesame Oil Fatty Acid Composition, Lignan, Sterol and Tocopherol Contents, Oxidative Stability and Antioxidant Potential for Food Applications
Full Text
AUTORES:
Arab, Radia;
Susana Casal
;
Pinho, Teresa
;
Cruz, Rebeca
; Freidja, Mohamed Lamine; Lorenzo, Jose Manuel; Hano, Christophe; Madani, Khodir;
Boulekbache Makhlouf, Lila
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
MOLECULES,
VOLUME:
27,
NÚMERO:
14
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
8
TÃTULO:
Impact of fresh olive leaves addition during the extraction of Arbequina virgin olive oils on the phenolic and volatile profiles
Full Text
AUTORES:
Marx, Itala M. G.;
Susana Casal
; Rodrigues, Nuno;
Cruz, Rebeca
; Peres, Fatima;
Veloso, Ana C. A.
; Pereira, Jose A.;
Peres, Antonio M.
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
393
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
8
Handle
9
TÃTULO:
Impact of Frost on the Morphology and Chemical Composition of cv. Santulhana Olives
AUTORES:
Rodrigues, N
;
Susana Casal
;
Rodrigues, AI
;
Cruz, R
;
Peres, AM
;
Pereira, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
APPLIED SCIENCES-BASEL,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
10
TÃTULO:
Inoculation of cv. Arbequina olives with fungi isolated from leaves and its effect on the extracted oils' stability and health-related composition
Full Text
AUTORES:
Marx, Itala M. G.;
Baptista, Paula
;
Susana Casal
; Rodrigues, Nuno;
Cruz, Rebeca
;
Veloso, Ana C. A.
;
Pereira, Jose A.
;
Peres, Antonio M.
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
248,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
3
Handle
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 5. Total de resultados: 49.
<<
<
1
2
3
4
5
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service