Joana Filipa Felix Machado
AuthID: R-001-X44
1
TÃTULO: Tomato responses to nitrogen, drought and combined stresses: Shared and specific effects on vascular plant anatomy, nutrient partitioning and amino acids profile
AUTORES: Machado, J.; Fernandes, A. P. G.; Bokor, B.; Vaculik, M.; Kostolani, D.; Kokavcova, A.; Heuvelink, E.; Vasconcelos, M. W.; Carvalho, S. M. P.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PLANT PHYSIOLOGY AND BIOCHEMISTRY, VOLUME: 221
AUTORES: Machado, J.; Fernandes, A. P. G.; Bokor, B.; Vaculik, M.; Kostolani, D.; Kokavcova, A.; Heuvelink, E.; Vasconcelos, M. W.; Carvalho, S. M. P.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PLANT PHYSIOLOGY AND BIOCHEMISTRY, VOLUME: 221
2
TÃTULO: Hormetic effect of UV-C radiation on red mustard microgreens growth and chemical composition
AUTORES: Silva, Marta; Machado, Joana; Lopez Ruiz, Rosalia; Marin Saez, Jesus; Viegas, Olga ; Faria, Miguel; Romero Gonzalez, Roberto; Garrido Frenich, Antonia; Carvalho, Susana M. P. ; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURE AND FOOD RESEARCH, VOLUME: 18
AUTORES: Silva, Marta; Machado, Joana; Lopez Ruiz, Rosalia; Marin Saez, Jesus; Viegas, Olga ; Faria, Miguel; Romero Gonzalez, Roberto; Garrido Frenich, Antonia; Carvalho, Susana M. P. ; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURE AND FOOD RESEARCH, VOLUME: 18
3
TÃTULO: Highly proteolytic bacteria from semi-ripened Chiapas cheese elicit angiotensin-I converting enzyme inhibition and antioxidant activity Full Text
AUTORES: Gonzalez Gonzalez, CR; Machado, J; Correia, S; McCartney, AL; Elmore, JS; Jauregi, P;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 111
AUTORES: Gonzalez Gonzalez, CR; Machado, J; Correia, S; McCartney, AL; Elmore, JS; Jauregi, P;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 111