Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Olga Maria da Silva Viegas
AuthID:
R-000-P3N
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (32)
Book Chapter (3)
Review (2)
Correction (1)
Report (1)
Year Start - End:
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 39
1
TÃTULO:
An eco-friendly approach for analysing sugars, minerals, and colour in brown sugar using digital image processing and machine learning
AUTORES:
Alves, Vandressa; dos Santos, Jeferson M.;
Viegas, Olga
;
Pinto, Edgar
;
Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.
; Lima, Vanderlei Aparecido; Felsner, Maria L.;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
191
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
2
TÃTULO:
Cooking guidelines for planetary health: A gap between nutrition and sustainability
AUTORES:
Domene, Semiramis Martins Alvares; Slater, Betzabeth; Mescoloto, Samantha Bittencourt; Neves Goncalves, Thais de Moura; Teixeira, Aline Rissatto; Pignotti, Giselle; Kubota, Jamie; Steluti, Josiane;
Viegas, Olga
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE,
VOLUME:
35
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Exploring geographical influences on physicochemical characteristics of honey: the Montesinho Natural Park scenario
AUTORES:
Soares, Sonia; Magalhaes, Leandro; Moreira, Manuela M.; Rede, Diana; Fernandes, Virginia Cruz;
Viegas, Olga
; Pinto, Edgar;
Almeida, Agostinho
; Azevedo, Rui;
Delerue Matos, Cristina
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOOD QUALITY AND SAFETY,
VOLUME:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
In vitro bioaccessibility and intestinal transport of retinoic acid in ethyl cellulose-based microparticles and impact of meal co-ingestion
Full Text
AUTORES:
Goncalves, Antonia;
Viegas, Olga
; Faria, Miguel A.; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.; Rocha, Fernando; Estevinho, Berta N.;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES,
VOLUME:
258
INDEXADO EM:
WOS
5
TÃTULO:
In vitro bioaccessibility and intestinal transport of retinoic acid in ethyl cellulose-based microparticles and impact of meal co-ingestion
Full Text
AUTORES:
Antónia Gonçalves;
Olga Viegas
;
Miguel Faria
;
Isabel P L V O Ferreira
;
Fernando Rocha
;
Berta Estevinho
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
International Journal of Biological Macromolecules,
VOLUME:
258
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
:
1
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Bioactive Properties and Phenolic Composition of Wood-Aged Beers: Influence of Oak Origin and the Use of Pale and Dark Malts
AUTORES:
Machado Jr, Julio C.; Nicola, Pedro D. M.;
Viegas, Olga
; Santos, Mickael C.;
Faria, Miguel A.
;
Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Fibre enrichment of cookies to mitigate acrylamide formation and gastrointestinal bioaccessibility
Full Text
AUTORES:
Lopez Ruiz, Rosalia;
Marin Saez, Jesus
;
Cunha, Sara C.
;
Fernandes, Ana
;
de Freitas, Victor
;
Viegas, Olga
;
Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
182
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
3
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
From data to insight: Exploring contaminants in different food groups with literature mining and machine learning techniques
AUTORES:
Martins, Zita E.
; Ramos, Helena;
Araujo, Ana Margarida
;
Silva, Marta
; Ribeiro, Mafalda;
Melo, Armindo
;
Mansilha, Catarina
;
Viegas, Olga
;
Faria, Miguel A.
;
Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
CURRENT RESEARCH IN FOOD SCIENCE,
VOLUME:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Investigating the Impact of Dietary Fibers on Mycotoxin Bioaccessibility during In Vitro Biscuit Digestion and Metabolites Identification
AUTORES:
Lopez Ruiz, Rosalia; Marin Saez, Jesus;
Cunha, Sara. C.
;
Fernandes, Ana
;
de Freitas, Victor
;
Viegas, Olga
;
Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
17
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Chemical Characterization of the Oil Separated by Mechanical Pressing from Strychnos madagascariensis Dried Fruit Pulp Flour
AUTORES:
Chemane, SSI;
Susana Casal
;
Cruz, R
; Pinho, T; Khan, M;
Pinho, O
;
Viegas, O
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 4. Total de resultados: 39.
<<
<
1
2
3
4
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service