1
TÍTULO: An eco-friendly approach for analysing sugars, minerals, and colour in brown sugar using digital image processing and machine learning
AUTORES: Alves, Vandressa; dos Santos, Jeferson M.; Viegas, Olga ; Pinto, Edgar; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.; Lima, Vanderlei Aparecido; Felsner, Maria L.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 191
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
2
TÍTULO: Cooking guidelines for planetary health: A gap between nutrition and sustainability
AUTORES: Domene, Semiramis Martins Alvares; Slater, Betzabeth; Mescoloto, Samantha Bittencourt; Neves Goncalves, Thais de Moura; Teixeira, Aline Rissatto; Pignotti, Giselle; Kubota, Jamie; Steluti, Josiane; Viegas, Olga ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 35
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Exploring geographical influences on physicochemical characteristics of honey: the Montesinho Natural Park scenario
AUTORES: Soares, Sonia; Magalhaes, Leandro; Moreira, Manuela M.; Rede, Diana; Fernandes, Virginia Cruz; Viegas, Olga ; Pinto, Edgar; Almeida, Agostinho ; Azevedo, Rui; Delerue Matos, Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD QUALITY AND SAFETY, VOLUME: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: In vitro bioaccessibility and intestinal transport of retinoic acid in ethyl cellulose-based microparticles and impact of meal co-ingestion  Full Text
AUTORES: Goncalves, Antonia; Viegas, Olga ; Faria, Miguel A.; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.; Rocha, Fernando; Estevinho, Berta N.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, VOLUME: 258
INDEXADO EM: WOS
5
TÍTULO: In vitro bioaccessibility and intestinal transport of retinoic acid in ethyl cellulose-based microparticles and impact of meal co-ingestion  Full Text
AUTORES: Antónia Gonçalves; Olga Viegas ; Miguel Faria; Isabel P L V O Ferreira; Fernando Rocha; Berta Estevinho ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: International Journal of Biological Macromolecules, VOLUME: 258
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 1 Unpaywall
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Bioactive Properties and Phenolic Composition of Wood-Aged Beers: Influence of Oak Origin and the Use of Pale and Dark Malts
AUTORES: Machado Jr, Julio C.; Nicola, Pedro D. M.; Viegas, Olga ; Santos, Mickael C.; Faria, Miguel A.; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Fibre enrichment of cookies to mitigate acrylamide formation and gastrointestinal bioaccessibility  Full Text
AUTORES: Lopez Ruiz, Rosalia; Marin Saez, Jesus; Cunha, Sara C.; Fernandes, Ana; de Freitas, Victor ; Viegas, Olga ; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 182
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3 Unpaywall
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Chemical Characterization of the Oil Separated by Mechanical Pressing from Strychnos madagascariensis Dried Fruit Pulp Flour
AUTORES: Chemane, SSI; Susana Casal ; Cruz, R ; Pinho, T; Khan, M; Pinho, O ; Viegas, O ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
Página 1 de 4. Total de resultados: 39.