Maria Isabel Queiroz Macedo
AuthID: R-001-Y8K
1
TÃTULO: Structuring and analyzing initiatives that facilitate organizational transformation processes: A sociotechnical approach
AUTORES: Macedo, Maria I. V. Q.; Ferreira, Fernando A. F.; Dabic, Marina; Ferreira, Neuza C. M. Q. F.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TECHNOLOGICAL FORECASTING AND SOCIAL CHANGE, VOLUME: 209
AUTORES: Macedo, Maria I. V. Q.; Ferreira, Fernando A. F.; Dabic, Marina; Ferreira, Neuza C. M. Q. F.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TECHNOLOGICAL FORECASTING AND SOCIAL CHANGE, VOLUME: 209
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Plasmin digestion of bovine beta-casein dephosphorylated with one protein phosphatase type 2A purified from Yarrowia lipolytica
AUTORES: Jolivet, P; Macedo, IQ; Wu, M; Meunier, JC;
PUBLICAÇÃO: 2000, FONTE: LAIT, VOLUME: 80, NÚMERO: 5
AUTORES: Jolivet, P; Macedo, IQ; Wu, M; Meunier, JC;
PUBLICAÇÃO: 2000, FONTE: LAIT, VOLUME: 80, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Pepstatin-sensitive proteolytic activity of sorghum seeds
AUTORES: Macedo, IQ; Marques, P; Delgadillo, I ;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: BIOTECHNOLOGY TECHNIQUES, VOLUME: 13, NÚMERO: 11
AUTORES: Macedo, IQ; Marques, P; Delgadillo, I ;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: BIOTECHNOLOGY TECHNIQUES, VOLUME: 13, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Caseinolytic specificity of cardosin, an aspartic protease from the cardoon Cynara cardunculus L: Action on bovine alpha(s)- and beta-casein and comparison with chymosin Full Text
AUTORES: Macedo, IQ; Faro, CJ; Pires, EM;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 44, NÚMERO: 1
AUTORES: Macedo, IQ; Faro, CJ; Pires, EM;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 44, NÚMERO: 1
5
TÃTULO: Specificity and kinetics of the milk-clotting enzyme from cardoon (Cynara cardunculus L.) toward bovine .kappa.-casein
AUTORES: Queiroz Q Macedo; Carlos J Faro; Euclides M Pires;
PUBLICAÇÃO: 1993, FONTE: J. Agric. Food Chem. - Journal of Agricultural and Food Chemistry, VOLUME: 41, NÚMERO: 10
AUTORES: Queiroz Q Macedo; Carlos J Faro; Euclides M Pires;
PUBLICAÇÃO: 1993, FONTE: J. Agric. Food Chem. - Journal of Agricultural and Food Chemistry, VOLUME: 41, NÚMERO: 10