Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Ivonne Delgadillo
AuthID:
R-000-6GG
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (106)
Review (2)
Proceedings Paper (2)
Note (1)
Editorial Material (1)
Article in Press (1)
Year Start - End:
1986
1987
1988
1989
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1989
1988
1987
1986
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 113
1
TÃTULO:
Hyperbaric storage of melon juice at and above room temperature and comparison with storage at atmospheric pressure and refrigeration
Full Text
AUTORES:
Rui P Queiros; Mauro D Santos; Liliana G Fidalgo; Maria J Mota; Rita P Lopes; Rita S Inacio;
Ivonne Delgadillo
;
Jorge A Saraiva
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
147
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Application of Mid- and Near-Infrared Spectroscopy for the Control and Chemical Evaluation of Brine Solutions and Traditional Sea Salts
Full Text
AUTORES:
Andrea C Galvis Sanchez
; Ines C Santos;
Raquel B R Mesquita
;
Joao A Lopes
;
Antonio O S S Rangel
;
Ivonne Delgadillo
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD ANALYTICAL METHODS,
VOLUME:
6,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Characterization of the physicochemical and thermal properties of unexplored starches with potential industrial uses from six Brazilian maize landraces
Full Text
AUTORES:
Josiane Callegaro Raguzzoni
;
Jose A L Lopes da Silva
;
Marcelo Maraschin
;
Ivonne Delgadillo
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
STARCH-STARKE,
VOLUME:
65,
NÚMERO:
11-12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Effect of high pressure on cod (Gadus morhua) desalting
Full Text
AUTORES:
Angelo C Salvador
;
Jorge A Saraiva
;
Liliana G Fidalgo
;
Ivonne Delgadillo
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
7th HPBB Conference (HPBB)
in
HIGH PRESSURE RESEARCH,
VOLUME:
33,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Effects of UV Radiation on the Lipids and Proteins of Bacteria Studied by Mid-Infrared Spectroscopy
Full Text
AUTORES:
Ana L Santos
;
Catarina Moreirinha
; Diana Lopes;
Ana Cristina Esteves
;
Isabel Henriques
;
Adelaide Almeida
;
Rosario R M Domingues
;
Ivonne Delgadillo
;
Antonio Correia
;
Angela Cunha
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
ENVIRONMENTAL SCIENCE & TECHNOLOGY,
VOLUME:
47,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
11
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Inulin potential for encapsulation and controlled delivery of Oregano essential oil
Full Text
AUTORES:
Sara Beirao da Costa; Claudia Duarte; Ana I Bourbon;
Ana C Pinheiro
; Isabel I N Januario;
Antonio A Vicente
;
Luisa Beirao da Costa, ML
;
Ivonne Delgadillo
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD HYDROCOLLOIDS,
VOLUME:
33,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Microencapsulation of oregano essential oil in starch-based materials using supercritical fluid technology
Full Text
AUTORES:
Ana P Almeida; Soraya Rodriguez Rojo;
Ana Teresa Serra
;
Helder Vila Real
;
Ana Luisa Simplicio
;
Ivone Delgadilho
; Sara Beirao da Costa; Luisa Beirao da Costa;
Isabel D Nogueira
;
Catarina M M Duarte
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES,
VOLUME:
20
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
33
8
TÃTULO:
Microorganisms under high pressure - Adaptation, growth and biotechnological potential
Full Text
AUTORES:
Maria J Mota
;
Rita P Lopes
;
Ivonne Delgadillo
;
Jorge A Saraiva
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
BIOTECHNOLOGY ADVANCES,
VOLUME:
31,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
40
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Physicochemical, thermal, and pasting properties of flours and starches of eight Brazilian maize landraces (Zea mays L.)
Full Text
AUTORES:
Uarrota, VG; Amante, ER; Demiate, IM; Vieira, F;
Delgadillo, I
; Maraschin, M;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
Food Hydrocolloids,
VOLUME:
30,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
:
20
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Sea salt
AUTORES:
Galvis Sanchez, AC
;
Lopes, JA
;
Delgadillo, I
;
Rangel, AOSS
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
Comprehensive Analytical Chemistry,
VOLUME:
60
INDEXADO EM:
Scopus
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 12. Total de resultados: 113.
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service