1
TÍTULO: Hyperbaric storage of melon juice at and above room temperature and comparison with storage at atmospheric pressure and refrigeration  Full Text
AUTORES: Rui P Queiros; Mauro D Santos; Liliana G Fidalgo; Maria J Mota; Rita P Lopes; Rita S Inacio; Ivonne Delgadillo ; Jorge A Saraiva ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 147
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Effect of high pressure on cod (Gadus morhua) desalting  Full Text
AUTORES: Angelo C Salvador; Jorge A Saraiva ; Liliana G Fidalgo; Ivonne Delgadillo ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: 7th HPBB Conference (HPBB) in HIGH PRESSURE RESEARCH, VOLUME: 33, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Inulin potential for encapsulation and controlled delivery of Oregano essential oil  Full Text
AUTORES: Sara Beirao da Costa; Claudia Duarte; Ana I Bourbon; Ana C Pinheiro ; Isabel I N Januario; Antonio A Vicente ; Luisa Beirao da Costa, ML; Ivonne Delgadillo ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 33, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Microencapsulation of oregano essential oil in starch-based materials using supercritical fluid technology  Full Text
AUTORES: Ana P Almeida; Soraya Rodriguez Rojo; Ana Teresa Serra ; Helder Vila Real ; Ana Luisa Simplicio ; Ivone Delgadilho ; Sara Beirao da Costa; Luisa Beirao da Costa; Isabel D Nogueira; Catarina M M Duarte ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 20
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 33
8
TÍTULO: Microorganisms under high pressure - Adaptation, growth and biotechnological potential  Full Text
AUTORES: Maria J Mota; Rita P Lopes; Ivonne Delgadillo ; Jorge A Saraiva ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: BIOTECHNOLOGY ADVANCES, VOLUME: 31, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 40
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Physicochemical, thermal, and pasting properties of flours and starches of eight Brazilian maize landraces (Zea mays L.)  Full Text
AUTORES: Uarrota, VG; Amante, ER; Demiate, IM; Vieira, F; Delgadillo, I ; Maraschin, M;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Food Hydrocolloids, VOLUME: 30, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 20
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Sea salt
AUTORES: Galvis Sanchez, AC ; Lopes, JA; Delgadillo, I ; Rangel, AOSS ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Comprehensive Analytical Chemistry, VOLUME: 60
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
Página 1 de 12. Total de resultados: 113.