Victor Hugo Buttros
AuthID: R-00K-EQ8
1
TÃTULO: Diversity and enzymatic activity of the microbiota isolated from compost based on restaurant waste and yard trimmings
AUTORES: da Silva Gaspar, Suelen; Resende de Assis, Lucas Lenin; Ramos do Prado, Maria Paula; Pedroso Miguel, Maria Gabriela; dos Reis Ferreira, Gustavo Magno; Schwan, Rosane Freitas; Pasqual, Moacir; Rigobelo, Everlon Cid; Castro, Rafael Peron; Buttros, Victor Hugo; Doria, Joyce;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS, VOLUME: 7
AUTORES: da Silva Gaspar, Suelen; Resende de Assis, Lucas Lenin; Ramos do Prado, Maria Paula; Pedroso Miguel, Maria Gabriela; dos Reis Ferreira, Gustavo Magno; Schwan, Rosane Freitas; Pasqual, Moacir; Rigobelo, Everlon Cid; Castro, Rafael Peron; Buttros, Victor Hugo; Doria, Joyce;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS, VOLUME: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Dynamics of microbiota and physicochemical characterization of food waste in a new type of composter
AUTORES: Gaspar, Suelen S. S.; Assis, Lucas L. R.; Carvalho, Carla A. A.; Buttros, Victor Hugo; Ferreira, Gustavo Magno dos Reis; Schwan, Rosane F. F.; Pasqual, Moacir; Rodrigues, Filipe Almendagna; Rigobelo, Everlon Cid; Castro, Rafael Peron; Doria, Joyce;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FRONTIERS IN SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS, VOLUME: 6
AUTORES: Gaspar, Suelen S. S.; Assis, Lucas L. R.; Carvalho, Carla A. A.; Buttros, Victor Hugo; Ferreira, Gustavo Magno dos Reis; Schwan, Rosane F. F.; Pasqual, Moacir; Rodrigues, Filipe Almendagna; Rigobelo, Everlon Cid; Castro, Rafael Peron; Doria, Joyce;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FRONTIERS IN SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS, VOLUME: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS