Catia S. C. Motac
AuthID: R-00K-JQP
1
TÃTULO: Macroalgae and microalga blend in dogs' food: Effects on palatability, digestibility, and fecal metabolites and microbiota
AUTORES: Mota, Catia S. C.; Cabrita, Ana R. J.; Yergaliyev, Timur; Camarinha Silva, Amelia; Almeida, Agostinho ; Abreu, Helena; Silva, Joana; Fonseca, Antonio J. M. ; Maia, Margarida R. G.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 84
AUTORES: Mota, Catia S. C.; Cabrita, Ana R. J.; Yergaliyev, Timur; Camarinha Silva, Amelia; Almeida, Agostinho ; Abreu, Helena; Silva, Joana; Fonseca, Antonio J. M. ; Maia, Margarida R. G.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 84
2
TÃTULO: Micro- and macroalgae blend modulates the mucosal and systemic immune responses of European seabass (Dicentrarchus labrax) upon infection with Tenacibaculum maritimum Full Text
AUTORES: Ferreira, Mariana; Machado, Marina; Motac, Catia S. C.; Abreu, Helena; Silva, Joana; Maia, Margarida R. G. ; Kiron, Viswanath; Costas, Benjamin; Valente, Luisa M. P.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 566
AUTORES: Ferreira, Mariana; Machado, Marina; Motac, Catia S. C.; Abreu, Helena; Silva, Joana; Maia, Margarida R. G. ; Kiron, Viswanath; Costas, Benjamin; Valente, Luisa M. P.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 566
3
TÃTULO: A commercial blend of macroalgae and microalgae promotes digestibility, growth performance, and muscle nutritional value of European seabass (Dicentrarchus labrax L.) juveniles
AUTORES: Mota, Catia S. C.; Pinto, Olivia; Sa, Tiago; Ferreira, Mariana; Delerue Matos, Cristina ; Cabrita, Ana R. J.; Almeida, Agostinho ; Abreu, Helena; Silva, Joana; Fonseca, Antonio J. M. ; Valente, Luisa M. P.; Maia, Margarida R. G. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN NUTRITION, VOLUME: 10
AUTORES: Mota, Catia S. C.; Pinto, Olivia; Sa, Tiago; Ferreira, Mariana; Delerue Matos, Cristina ; Cabrita, Ana R. J.; Almeida, Agostinho ; Abreu, Helena; Silva, Joana; Fonseca, Antonio J. M. ; Valente, Luisa M. P.; Maia, Margarida R. G. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN NUTRITION, VOLUME: 10