2
TÍTULO: Complete mitochondrial genome of the ragworm annelid Hediste diversicolor (of Muller, 1776) (Annelida: Nereididae)
AUTORES: Gomes dos Santos, A; Hagemann, A; Valente, L ; Malzahn, AM; Monroig, O; Froufe, E; Castro, LFC ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MITOCHONDRIAL DNA PART B-RESOURCES, VOLUME: 6, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Dietary Curcumin Promotes Gilthead Seabream Larvae Digestive Capacity and Modulates Oxidative Status
AUTORES: Xavier, MJ; Dardengo, GM; Navarro Guillen, C; Lopes, A; Colen, R; Valente, LMP ; Conceicao, LEC; Engrola, S;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 11, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 13
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Dietary Natural Plant Extracts Can Promote Growth and Modulate Oxidative Status of Senegalese Sole Postlarvae under Standard/Challenge Conditions
AUTORES: Xavier, MJ; Conceicao, LEC; Valente, LMP ; Colen, R; Rodrigues, ACM; Rocha, RJM; Custodio, L; Carballo, C; Manchado, M; Engrola, S;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 11, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 4
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Dimensions for the valorisation of sea urchin (Paracentrotus lividus) gonads production through the eyes of experienced chefs
AUTORES: Baia, LF; Ana Pinto de Moura ; Rocha, C; Valente, LMP ; Cunha, LM ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 26
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7 Unpaywall
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Functional characterisation and sensory evaluation of a novel synbiotic okara beverage
AUTORES: Voss, GB; Monteiro, MJP; Jauregi, P; Valente, LMP ; Pintado, ME;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 340
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 34
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Nutritional value, antimicrobial and antioxidant activities of micro- and macroalgae, single or blended, unravel their potential use for aquafeeds
AUTORES: Ferreira, M; Teixeira, C ; Abreu, H ; Silva, J; Costas, B ; Kiron, V; Valente, LMP ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY, VOLUME: 33, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 30
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Physical processing or supplementation of feeds with phytogenic compounds, alginate oligosaccharide or nucleotides as methods to improve the utilization of Gracilaria gracilis by juvenile European seabass (Dicentrarchus labrax)
AUTORES: Valente, LMP ; Batista, S; Ribeiro, C; Pereira, R; Oliveira, B; Garrido, I; Baiao, LF; Tulli, F; Messina, M; Pierre, R; Abreu, H ; Pintado, M; Kiron, V;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 530
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Potential application and beneficial effects of a marine microalgal biomass produced in a high-rate algal pond (HRAP) in diets of European sea bass, Dicentrarchus labrax
AUTORES: Pascon, G; Messina, M; Petit, L; Valente, LMP ; Oliveira, B; Przybyla, C; Dutto, G; Tulli, F;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH, VOLUME: 28, NÚMERO: 44
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 15
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Processed By-Products from Soy Beverage (Okara) as Sustainable Ingredients for Nile Tilapia (O. niloticus) Juveniles: Effects on Nutrient Utilization and Muscle Quality
AUTORES: Voss, GB; Sousa, V; Rema, P; Pintado, ME; Valente, LMP ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7
NO MEU: ORCID
Página 1 de 9. Total de resultados: 89.