Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Luísa Maria Pinheiro Valente
AuthID:
R-000-9WG
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (84)
Proceedings Paper (2)
Review (1)
Correction (1)
Article in Press (1)
Year Start - End:
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 89
1
TÃTULO:
Central regulation of food intake is not affected by inclusion of defatted Tenebrio molitor larvae meal in diets for European sea bass (Dicentrarchus labrax)
AUTORES:
Basto, A;
Valente, LMP
;
Conde Sieira, M
; Soengas, JL;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
AQUACULTURE,
VOLUME:
544
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
10
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Complete mitochondrial genome of the ragworm annelid Hediste diversicolor (of Muller, 1776) (Annelida: Nereididae)
AUTORES:
Gomes dos Santos, A; Hagemann, A;
Valente, L
; Malzahn, AM;
Monroig, O
;
Froufe, E
;
Castro, LFC
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
MITOCHONDRIAL DNA PART B-RESOURCES,
VOLUME:
6,
NÚMERO:
10
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Dietary Curcumin Promotes Gilthead Seabream Larvae Digestive Capacity and Modulates Oxidative Status
AUTORES:
Xavier, MJ; Dardengo, GM; Navarro Guillen, C; Lopes, A; Colen, R;
Valente, LMP
; Conceicao, LEC;
Engrola, S
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
ANIMALS,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
13
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Dietary Natural Plant Extracts Can Promote Growth and Modulate Oxidative Status of Senegalese Sole Postlarvae under Standard/Challenge Conditions
AUTORES:
Xavier, MJ; Conceicao, LEC;
Valente, LMP
; Colen, R; Rodrigues, ACM; Rocha, RJM;
Custodio, L
; Carballo, C; Manchado, M;
Engrola, S
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
ANIMALS,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
4
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Dimensions for the valorisation of sea urchin (Paracentrotus lividus) gonads production through the eyes of experienced chefs
AUTORES:
Baia, LF;
Ana Pinto de Moura
;
Rocha, C
;
Valente, LMP
;
Cunha, LM
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE,
VOLUME:
26
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
7
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Functional characterisation and sensory evaluation of a novel synbiotic okara beverage
AUTORES:
Voss, GB; Monteiro, MJP; Jauregi, P;
Valente, LMP
; Pintado, ME;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
340
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
34
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Nutritional value, antimicrobial and antioxidant activities of micro- and macroalgae, single or blended, unravel their potential use for aquafeeds
AUTORES:
Ferreira, M;
Teixeira, C
;
Abreu, H
; Silva, J;
Costas, B
; Kiron, V;
Valente, LMP
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY,
VOLUME:
33,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
30
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Physical processing or supplementation of feeds with phytogenic compounds, alginate oligosaccharide or nucleotides as methods to improve the utilization of Gracilaria gracilis by juvenile European seabass (Dicentrarchus labrax)
AUTORES:
Valente, LMP
; Batista, S; Ribeiro, C; Pereira, R; Oliveira, B; Garrido, I; Baiao, LF; Tulli, F; Messina, M; Pierre, R;
Abreu, H
; Pintado, M; Kiron, V;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
AQUACULTURE,
VOLUME:
530
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
9
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Potential application and beneficial effects of a marine microalgal biomass produced in a high-rate algal pond (HRAP) in diets of European sea bass, Dicentrarchus labrax
AUTORES:
Pascon, G; Messina, M; Petit, L;
Valente, LMP
; Oliveira, B; Przybyla, C; Dutto, G; Tulli, F;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH,
VOLUME:
28,
NÚMERO:
44
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
15
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Processed By-Products from Soy Beverage (Okara) as Sustainable Ingredients for Nile Tilapia (O. niloticus) Juveniles: Effects on Nutrient Utilization and Muscle Quality
AUTORES:
Voss, GB; Sousa, V;
Rema, P
; Pintado, ME;
Valente, LMP
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
ANIMALS,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
7
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 9. Total de resultados: 89.
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service