Isabel Margarida Martins Lopes Catarino Gomes
AuthID: R-000-68Z
1
TÃTULO: Rennet coagulation of sheep milk processed by ultrafiltration at low concentration factors Full Text
AUTORES: Isabel Catarino; Antonio P L Martins; Elizabeth Duarte; Elane Schwinden Prudencio; Maria Norberta de Pinho ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 114, NÚMERO: 2
AUTORES: Isabel Catarino; Antonio P L Martins; Elizabeth Duarte; Elane Schwinden Prudencio; Maria Norberta de Pinho ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 114, NÚMERO: 2
2
TÃTULO: Assessment of saccharide fractionation by ultrafiltration and nanofiltration Full Text
AUTORES: Isabel Catarino; Miguel Minhalma ; Lademir L Beal; Marilia Mateus; Maria Norberta de Pinho ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF MEMBRANE SCIENCE, VOLUME: 312, NÚMERO: 1-2
AUTORES: Isabel Catarino; Miguel Minhalma ; Lademir L Beal; Marilia Mateus; Maria Norberta de Pinho ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF MEMBRANE SCIENCE, VOLUME: 312, NÚMERO: 1-2
3
TÃTULO: Concentration and Rectification of Grape Must by Nanofiltration
AUTORES: Frederico Rosa Santos; Isabel Catarino; Vitor Geraldes ; Maria Norberta De Pinho ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 59, NÚMERO: 4
AUTORES: Frederico Rosa Santos; Isabel Catarino; Vitor Geraldes ; Maria Norberta De Pinho ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 59, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Optimization of saccharide fractionation using nanofiltration/ultrafiltration Full Text
AUTORES: Miguel Minhalma ; Lademir L Beal; Isabel Catarino; Marilia Mateus; Maria N Norberta de Pinho ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: Conference of the European-Membrane-Society (EUROMEMBRANE 2006) in DESALINATION, VOLUME: 199, NÚMERO: 1-3
AUTORES: Miguel Minhalma ; Lademir L Beal; Isabel Catarino; Marilia Mateus; Maria N Norberta de Pinho ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: Conference of the European-Membrane-Society (EUROMEMBRANE 2006) in DESALINATION, VOLUME: 199, NÚMERO: 1-3
5
TÃTULO: Characterisation of acorn oils extracted by hexane and by supercritical carbon dioxide Full Text
AUTORES: Lopes, IMG; Bernardo Gil, MG ;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 107, NÚMERO: 1
AUTORES: Lopes, IMG; Bernardo Gil, MG ;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 107, NÚMERO: 1