Cristina Blanco-Llamero
AuthID: R-00K-NN5
1
TÃTULO: Biomedical and Nutritional Applications of Lactoferrin Full Text
AUTORES: Coccolini, Carlotta; Berselli, Elisa; Blanco Llamero, Cristina; Fathi, Faezeh; Oliveira, M. Beatriz P. P.; Krambeck, Karolline; Souto, Eliana B.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF PEPTIDE RESEARCH AND THERAPEUTICS, VOLUME: 29, NÚMERO: 5
AUTORES: Coccolini, Carlotta; Berselli, Elisa; Blanco Llamero, Cristina; Fathi, Faezeh; Oliveira, M. Beatriz P. P.; Krambeck, Karolline; Souto, Eliana B.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF PEPTIDE RESEARCH AND THERAPEUTICS, VOLUME: 29, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Nutraceuticals and Food-Grade Lipid Nanoparticles: From Natural Sources to a Circular Bioeconomy Approach
AUTORES: Cristina Blanco-Llamero; Joel Fonseca; Alessandra Durazzo; Massimo Lucarini; Antonello Santini; Francisco J Señoráns; Eliana B Souto ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Foods, VOLUME: 11, NÚMERO: 15
AUTORES: Cristina Blanco-Llamero; Joel Fonseca; Alessandra Durazzo; Massimo Lucarini; Antonello Santini; Francisco J Señoráns; Eliana B Souto ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Foods, VOLUME: 11, NÚMERO: 15