Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Maria Beatriz Prior Pinto Oliveira
AuthID:
R-000-AN8
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (413)
Review (51)
Book Chapter (45)
Abstract (15)
Proceedings Paper (11)
Article in Press (10)
Correction (4)
Year Start - End:
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 549
1
TÃTULO:
Characterization of Chia Seeds, Cold-Pressed Oil, and Defatted Cake: An Ancient Grain for Modern Food Production
Full Text
AUTORES:
Ferreira, Diana Melo
;
Nunes, Maria Antonia
; Santo, Liliana Espirito;
Machado, Susana
;
Costa, Anabela S. G.
; Alvarez Orti, Manuel; Pardo, Jose E.;
Oliveira, Maria Beatriz P. P.
;
Rita C. Alves
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
MOLECULES,
VOLUME:
28,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
12
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Chlorogenic Acids and Caffeine from Coffee By-Products: A Review on Skincare Applications
AUTORES:
Rodrigues, Raquel
;
Oliveira, Maria Beatriz Prior Pinto
;
Rita C. Alves
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
COSMETICS,
VOLUME:
10,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Coffee by-products: An underexplored source of prebiotic ingredients
Full Text
AUTORES:
Machado, Marlene;
Ferreira, Helena
;
Oliveira, M. Beatriz P. P.
;
Rita C. Alves
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Contribution of Phenolics and Free Amino Acids on the Antioxidant Profile of Commercial Lemon Verbena Infusions
AUTORES:
Peixoto, Juliana A. Barreto
; alvarez Rivera, Gerardo;
Costa, Anabela S. G.
;
Machado, Susana
; Cifuentes, Alejandro; Ibanez, Elena;
Oliveira, M. Beatriz P. P.
;
Rita C. Alves
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
ANTIOXIDANTS,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Effect of Different Time/Temperature Binomials on the Chemical Features, Antioxidant Activity, and Natural Microbial Load of Olive Pomace Paste
Full Text
AUTORES:
Sousa, Maria Manuela
;
Ferreira, Diana Melo
;
Machado, Susana
; Lobo, Joana C.;
Costa, Anabela S. G.
; Palmeira, Josman D.;
Nunes, Maria Antonia
;
Rita C. Alves
;
Ferreira, Helena
;
Oliveira, Maria Beatriz P. P.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
MOLECULES,
VOLUME:
28,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
4
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Exploring Olive Pomace for Skincare Applications: A Review
AUTORES:
Rodrigues, Raquel
;
Rita C. Alves
;
Oliveira, Maria Beatriz P. P.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
COSMETICS,
VOLUME:
10,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Insights into the Chemical Composition and In Vitro Bioactive Properties of Mangosteen (Garcinia mangostana L.) Pericarp
AUTORES:
Albuquerque, Bianca R.; Dias, Maria Ines;
Pinela, Jose
;
Calhelha, Ricardo C.
; Pires, Tania C. S. P.; Alves, Maria Jose; Correa, Rubia C. G.;
Ferreira, Isabel C. F. R.
;
Oliveira, Maria Beatriz P. P.
;
Barros, Lillian
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Lactic Bacteria in Artisanal Cheese: Characterization through Metagenomics
AUTORES:
Erhardt, Magnolia Martins; Oliveira, Wemerson de Castro;
Froder, Hans
; Marques, Pedro Henrique;
Prior Pinto Oliveira, Maria Beatriz
; Pereira dos Santos Richards, Neila Silvia;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FERMENTATION-BASEL,
VOLUME:
9,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Nutritional, organoleptic and sensory quality of market-sized European sea bass (Dicentrarchus labrax) fed defatted Tenebrio molitor larvae meal as main protein source
Full Text
AUTORES:
Basto, Ana
;
Marques, Alexandra
; Silva, Andreia; Sa, Tiago;
Sousa, Vera
;
Oliveira, M. Beatriz P. P.
; Aires, Tiago;
Valente, Luisa M. P.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
AQUACULTURE,
VOLUME:
566
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Phytocannabinoids: Chromatographic Screening of Cannabinoids and Loading into Lipid Nanoparticles
Full Text
AUTORES:
Aleksandra Zielińska;
Raquel da Ana
;
Joel Fonseca
; Milena Szalata; Karolina Wielgus; Faezeh Fathi;
Beatriz P P Oliveira
; Rafał Staszewski; Jacek Karczewski;
Eliana Souto
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
Molecules,
VOLUME:
28,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 55. Total de resultados: 549.
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service