Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Maria Beatriz Prior Pinto Oliveira
AuthID:
R-000-AN8
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (412)
Review (51)
Book Chapter (45)
Abstract (15)
Proceedings Paper (11)
Article in Press (10)
Correction (4)
Year Start - End:
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
-
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 548
1
TÃTULO:
Characterization of Chia Seeds, Cold-Pressed Oil, and Defatted Cake: An Ancient Grain for Modern Food Production
Full Text
AUTORES:
Ferreira, Diana Melo
;
Nunes, Maria Antonia
; Santo, Liliana Espirito;
Machado, Susana
;
Costa, Anabela S. G.
; Alvarez Orti, Manuel; Pardo, Jose E.;
Oliveira, Maria Beatriz P. P.
;
Rita C. Alves
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
MOLECULES,
VOLUME:
28,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
12
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Chlorogenic Acids and Caffeine from Coffee By-Products: A Review on Skincare Applications
AUTORES:
Rodrigues, Raquel
;
Oliveira, Maria Beatriz Prior Pinto
;
Rita C. Alves
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
COSMETICS,
VOLUME:
10,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Coffee by-products: An underexplored source of prebiotic ingredients
Full Text
AUTORES:
Machado, Marlene;
Ferreira, Helena
;
Oliveira, M. Beatriz P. P.
;
Rita C. Alves
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Contribution of Phenolics and Free Amino Acids on the Antioxidant Profile of Commercial Lemon Verbena Infusions
AUTORES:
Peixoto, Juliana A. Barreto
; alvarez Rivera, Gerardo;
Costa, Anabela S. G.
;
Machado, Susana
; Cifuentes, Alejandro; Ibanez, Elena;
Oliveira, M. Beatriz P. P.
;
Rita C. Alves
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
ANTIOXIDANTS,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Effect of Different Time/Temperature Binomials on the Chemical Features, Antioxidant Activity, and Natural Microbial Load of Olive Pomace Paste
Full Text
AUTORES:
Sousa, Maria Manuela
;
Ferreira, Diana Melo
;
Machado, Susana
; Lobo, Joana C.;
Costa, Anabela S. G.
; Palmeira, Josman D.;
Nunes, Maria Antonia
;
Rita C. Alves
;
Ferreira, Helena
;
Oliveira, Maria Beatriz P. P.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
MOLECULES,
VOLUME:
28,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
4
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Exploring Olive Pomace for Skincare Applications: A Review
AUTORES:
Rodrigues, Raquel
;
Rita C. Alves
;
Oliveira, Maria Beatriz P. P.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
COSMETICS,
VOLUME:
10,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Insights into the Chemical Composition and In Vitro Bioactive Properties of Mangosteen (Garcinia mangostana L.) Pericarp
AUTORES:
Albuquerque, Bianca R.; Dias, Maria Ines;
Pinela, Jose
;
Calhelha, Ricardo C.
; Pires, Tania C. S. P.; Alves, Maria Jose; Correa, Rubia C. G.;
Ferreira, Isabel C. F. R.
;
Oliveira, Maria Beatriz P. P.
;
Barros, Lillian
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Lactic Bacteria in Artisanal Cheese: Characterization through Metagenomics
AUTORES:
Erhardt, Magnolia Martins; Oliveira, Wemerson de Castro;
Froder, Hans
; Marques, Pedro Henrique;
Prior Pinto Oliveira, Maria Beatriz
; Pereira dos Santos Richards, Neila Silvia;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FERMENTATION-BASEL,
VOLUME:
9,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Nutritional, organoleptic and sensory quality of market-sized European sea bass (Dicentrarchus labrax) fed defatted Tenebrio molitor larvae meal as main protein source
Full Text
AUTORES:
Basto, Ana
;
Marques, Alexandra
; Silva, Andreia; Sa, Tiago;
Sousa, Vera
;
Oliveira, M. Beatriz P. P.
; Aires, Tiago;
Valente, Luisa M. P.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
AQUACULTURE,
VOLUME:
566
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Phytocannabinoids: Chromatographic Screening of Cannabinoids and Loading into Lipid Nanoparticles
Full Text
AUTORES:
Aleksandra Zielińska;
Raquel da Ana
;
Joel Fonseca
; Milena Szalata; Karolina Wielgus; Faezeh Fathi;
Beatriz P P Oliveira
; Rafał Staszewski; Jacek Karczewski;
Eliana Souto
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
Molecules,
VOLUME:
28,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 55. Total de resultados: 548.
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2025 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service