Roberta G. Leit?O
AuthID: R-00K-SNY
1
TÃTULO: Calcium Biofortification of Rocha Pear Fruits: Implications on Mineral Elements, Sugars and Fatty Acids Accumulation in Tissues
AUTORES: Cláudia Campos Pessoa; Fernando C Lidon; Diana Daccak; Inês Carmo Luís; Ana Coelho Marques; Ana Rita F Coelho; Paulo Legoinha ; José Cochicho Ramalho; António E Leitão; Mauro Guerra ; Roberta G Leitão; Paula Scotti Campos; Isabel P Pais; Maria Manuela Silva; Fernando H Reboredo; Maria Fernanda Pessoa; Manuela Simões;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Sci, VOLUME: 4, NÚMERO: 4
AUTORES: Cláudia Campos Pessoa; Fernando C Lidon; Diana Daccak; Inês Carmo Luís; Ana Coelho Marques; Ana Rita F Coelho; Paulo Legoinha ; José Cochicho Ramalho; António E Leitão; Mauro Guerra ; Roberta G Leitão; Paula Scotti Campos; Isabel P Pais; Maria Manuela Silva; Fernando H Reboredo; Maria Fernanda Pessoa; Manuela Simões;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Sci, VOLUME: 4, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus CrossRef