Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Fernando José Cebola Lidon
AuthID:
R-000-4ZS
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (72)
Review (10)
Proceedings Paper (3)
Editorial Material (1)
Year Start - End:
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 86
1
TÃTULO:
A synoptic overview of durum wheat production in the Mediterranean region and processing following the European Union requirements
Full Text
AUTORES:
Fernando Cebola Lidon
;
Ana Sofia Almeida
;
Ana Lucia Leitao
;
Maria Manuela Silva
;
Nuno Pinheiro
;
Benvindo Macas
;
Rita Costa
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
26,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Application of colour parameters for assessing the quality of Arabica and Robusta green coffee
Full Text
AUTORES:
Natalina Conceicao Bicho
;
Antonio Eduardo Leitao
;
Jose Cochicho Ramalho
;
Fernando Cebola Lidon
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
26,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Chemical characterization and antioxidant properties of a new coffee blend with cocoa, coffee silverskin and green coffee minimally processed
Full Text
AUTORES:
Vania Santos Ribeiro
;
Antonio Eduardo Leitao
;
Jose Cochicho Ramalho
;
Fernando Cebola Lidon
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
61
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Moderate water stress causes different stomatal and non-stomatal changes in the photosynthetic functioning of Phaseolus vulgaris L. genotypes
Full Text
AUTORES:
Ramalho, JC
; Zlatev, ZS;
Leitao, AE
; Pais, IP;
Fortunato, AS
;
Lidon, FC
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
PLANT BIOLOGY,
VOLUME:
16,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
PYRIDOXINE ANALYSIS BY HIGH PERFORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHY AND VALIDATION IN FORTIFIED MILK POWDER
AUTORES:
Amaro, CO
; Flores, C;
Dias, MG
;
Lidon, FC
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
ACTA ALIMENTARIA,
VOLUME:
43,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Cold-induced changes in mineral content in leaves of Coffea spp. Identification of descriptors for tolerance assessment
Full Text
AUTORES:
Ramalho, JC
;
Fortunato, AS
;
Goulao, LF
;
Lidon, FC
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
BIOLOGIA PLANTARUM,
VOLUME:
57,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Identification of Chemical Clusters Discriminators of Arabica and Robusta Green Coffee
Full Text
AUTORES:
Natalina Cavaco Bicho
;
Antonio Eduardo Leitao
;
Jose Cochicho Ramalho
;
Nuno Bartolomeu de Alvarenga
;
Fernando Cebola Lidon
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES,
VOLUME:
16,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Impact of human activities on coastal vegetation - A review
Full Text
AUTORES:
Teresa Calvao
;
Maria Fernanda Pessoa
;
Fernando Cebola Lidon
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
25,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Impact of Roasting Time on the Sensory Profile of Arabica and Robusta Coffee
Full Text
AUTORES:
Natalina Cavaco Bicho
;
Antonio Eduardo Leitao
;
Jose Cochicho Ramalho
;
Nuno Bartolomeu de Alvarenga
;
Fernando Cebola Lidon
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
ECOLOGY OF FOOD AND NUTRITION,
VOLUME:
52,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Quality assessment of Arabica and Robusta green and roasted coffees - A review
Full Text
AUTORES:
Natalina Cavaco Bicho
;
Fernando Cebola Lidon
;
Jose Cochicho Ramalho
;
Antonio Eduardo Leitao
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
25,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 9. Total de resultados: 86.
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service