2
TÍTULO: Application of colour parameters for assessing the quality of Arabica and Robusta green coffee  Full Text
AUTORES: Natalina Conceicao Bicho; Antonio Eduardo Leitao; Jose Cochicho Ramalho; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 26, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Moderate water stress causes different stomatal and non-stomatal changes in the photosynthetic functioning of Phaseolus vulgaris L. genotypes  Full Text
AUTORES: Ramalho, JC; Zlatev, ZS; Leitao, AE ; Pais, IP; Fortunato, AS; Lidon, FC ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: PLANT BIOLOGY, VOLUME: 16, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: PYRIDOXINE ANALYSIS BY HIGH PERFORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHY AND VALIDATION IN FORTIFIED MILK POWDER
AUTORES: Amaro, CO; Flores, C; Dias, MG; Lidon, FC ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: ACTA ALIMENTARIA, VOLUME: 43, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Cold-induced changes in mineral content in leaves of Coffea spp. Identification of descriptors for tolerance assessment  Full Text
AUTORES: Ramalho, JC ; Fortunato, AS ; Goulao, LF; Lidon, FC ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: BIOLOGIA PLANTARUM, VOLUME: 57, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Identification of Chemical Clusters Discriminators of Arabica and Robusta Green Coffee  Full Text
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Antonio Eduardo Leitao; Jose Cochicho Ramalho ; Nuno Bartolomeu de Alvarenga ; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, VOLUME: 16, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Impact of human activities on coastal vegetation - A review  Full Text
AUTORES: Teresa Calvao; Maria Fernanda Pessoa ; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 25, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Impact of Roasting Time on the Sensory Profile of Arabica and Robusta Coffee  Full Text
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Antonio Eduardo Leitao ; Jose Cochicho Ramalho ; Nuno Bartolomeu de Alvarenga ; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: ECOLOGY OF FOOD AND NUTRITION, VOLUME: 52, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Quality assessment of Arabica and Robusta green and roasted coffees - A review  Full Text
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Fernando Cebola Lidon ; Jose Cochicho Ramalho ; Antonio Eduardo Leitao ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 25, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
Página 1 de 9. Total de resultados: 86.