Gabrielle Donato Marcatto
AuthID: R-00K-XWP
1
TÃTULO: In situ extraction/encapsulation of olive leaves antioxidants in zein for improved oxidative stability of edible oils
AUTORES: Carvalho, Amarilis Santos de; de Oliveira, Anielle; Moreira, Thaysa Fernandes Moya; Costa, Luis Gustavo Medice Arabel; Marcatto, Gabrielle Donato; Melo, Andre da Silva Castilhos de; Goncalves, Odinei Hess; Dias, Maria Ine s; Calhelha, Ricardo C.; Barros, Lillian; Valderrama, Patricia; Cardozo Filho, Lucio; Leimann, Fernanda Vitoria;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 173
AUTORES: Carvalho, Amarilis Santos de; de Oliveira, Anielle; Moreira, Thaysa Fernandes Moya; Costa, Luis Gustavo Medice Arabel; Marcatto, Gabrielle Donato; Melo, Andre da Silva Castilhos de; Goncalves, Odinei Hess; Dias, Maria Ine s; Calhelha, Ricardo C.; Barros, Lillian; Valderrama, Patricia; Cardozo Filho, Lucio; Leimann, Fernanda Vitoria;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 173
INDEXADO EM: Scopus WOS