Sonia Morante-Zarcero
AuthID: R-00K-YBX
1
TÃTULO: Evaluation of the Transfer and Occurrence of Opium Alkaloids in Poppy Seed Teas Using Preconcentrations with mu SPEed((R)) Followed by GC-MS Analysis
AUTORES: Casado Hidalgo, Gema; Perestelo, Rosa; Morante Zarcero, Sonia; Camara, Jose S. ; Sierra, Isabel;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: CHEMOSENSORS, VOLUME: 11, NÚMERO: 2
AUTORES: Casado Hidalgo, Gema; Perestelo, Rosa; Morante Zarcero, Sonia; Camara, Jose S. ; Sierra, Isabel;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: CHEMOSENSORS, VOLUME: 11, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: WOS CrossRef
2
TÃTULO: Green extraction approach based on mu SPEed (R) followed by HPLC-MS/MS for the determination of atropine and scopolamine in tea and herbal tea infusions Full Text
AUTORES: Gonzalez Gomez, Lorena; JORGE PEREIRA; Morante Zarcero, Sonia; Camara, Jose S. ; Sierra, Isabel;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 394
AUTORES: Gonzalez Gomez, Lorena; JORGE PEREIRA; Morante Zarcero, Sonia; Camara, Jose S. ; Sierra, Isabel;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 394
3
TÃTULO: Spices Volatilomic Fingerprinting-A Comprehensive Approach to Explore Its Authentication and Bioactive Properties Full Text
AUTORES: Izcara, Sergio; Perestrelo, Rosa; Morante Zarcero, Sonia; Sierra, Isabel; Camara, Jose S. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 19
AUTORES: Izcara, Sergio; Perestrelo, Rosa; Morante Zarcero, Sonia; Sierra, Isabel; Camara, Jose S. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 19