Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Rosa Maria de Sá Perestrelo
AuthID:
R-000-FPP
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (34)
Review (7)
Editorial Material (1)
Article in Press (1)
Year Start - End:
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 43
1
TÃTULO:
A high-throughput analytical strategy based on QuEChERS-dSPE/HPLC-DAD-ESI-MSn to establish the phenolic profile of tropical fruits
Full Text
AUTORES:
Silva, C
;
Camara, JS
;
Perestrelo, R
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS,
VOLUME:
98
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
4
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Analytical Platforms for the Determination of Phospholipid Turnover in Breast Cancer Tissue: Role of Phospholipase Activity in Breast Cancer Development
AUTORES:
Perestrelo, R
; Petkovic, M; Silva, CL;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
METABOLITES,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
5
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Evaluation of the Occurrence of Phthalates in Plastic Materials Used in Food Packaging
AUTORES:
Perestrelo, R
;
Silva, CL
;
Algarra, M
;
Camara, JS
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
APPLIED SCIENCES-BASEL,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
9
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Simultaneous determination of N-methyl carbamate residues in pork tissues based on ultrasound assisted QuEChERS-dSPE extraction followed by reversed phase LC-FLD analysis
Full Text
AUTORES:
Sousa, JF
; Barros, JN;
Fernandes, P
;
Perestrelo, R
; Camara, JS;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
144
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
3
5
TÃTULO:
An Approach of the Madeira Wine Chemistry
AUTORES:
Perestrelo, R
;
Silva, C
;
Goncalves, C
; Castillo, M;
Camara, JS
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
BEVERAGES,
VOLUME:
6,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
25
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Application of Quality-by-Design Approach in the Analytical Method Development for Quantification of Sugars in Sugarcane Honey by Reversed-Phase Liquid Chromatography
Full Text
AUTORES:
Silva, P
;
Silva, CL
;
Perestrelo, R
;
Nunes, FM
;
C?mara, JS
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
FOOD ANALYTICAL METHODS,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
5
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Chemical/Instrumental Approaches to the Evaluation of Wine Chemistry
Full Text
AUTORES:
Perestrelo, R
;
Camara, JS
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
MOLECULES,
VOLUME:
25,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Evaluation of Volatilomic Fingerprint from Apple Fruits to Ciders: A Useful Tool to Find Putative Biomarkers for Each Apple Variety
AUTORES:
Medina, S;
Perestrelo, R
; Pereira, R;
Camara, JS
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
9,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
:
18
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Geographical differentiation of apple ciders based on volatile fingerprint
Full Text
AUTORES:
Sousa, A
; Vareda, J; Pereira, R;
Silva, C
;
Camara, JS
;
Perestrelo, R
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
137
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
15
10
TÃTULO:
Global volatile signature and polyphenols patterns in Vespolina wines according to vintage
Full Text
AUTORES:
Bordiga, M;
Perestrelo, R
;
Camara, JS
; Yang, QQ; Corke, H; Travaglia, F; Locatelli, M; Arlorio, M; Coisson, JD;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
56,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 5. Total de resultados: 43.
<<
<
1
2
3
4
5
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service