1
TÍTULO: A high-throughput analytical strategy based on QuEChERS-dSPE/HPLC-DAD-ESI-MSn to establish the phenolic profile of tropical fruits  Full Text
AUTORES: Silva, C; Camara, JS ; Perestrelo, R ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 98
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 4
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Analytical Platforms for the Determination of Phospholipid Turnover in Breast Cancer Tissue: Role of Phospholipase Activity in Breast Cancer Development
AUTORES: Perestrelo, R ; Petkovic, M; Silva, CL;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: METABOLITES, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Evaluation of the Occurrence of Phthalates in Plastic Materials Used in Food Packaging
AUTORES: Perestrelo, R ; Silva, CL; Algarra, M; Camara, JS ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: An Approach of the Madeira Wine Chemistry
AUTORES: Perestrelo, R ; Silva, C; Goncalves, C; Castillo, M; Camara, JS ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: BEVERAGES, VOLUME: 6, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 25
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Chemical/Instrumental Approaches to the Evaluation of Wine Chemistry  Full Text
AUTORES: Perestrelo, R ; Camara, JS ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 25, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Evaluation of Volatilomic Fingerprint from Apple Fruits to Ciders: A Useful Tool to Find Putative Biomarkers for Each Apple Variety
AUTORES: Medina, S; Perestrelo, R ; Pereira, R; Camara, JS ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOODS, VOLUME: 9, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 18
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Geographical differentiation of apple ciders based on volatile fingerprint  Full Text
AUTORES: Sousa, A; Vareda, J; Pereira, R; Silva, C; Camara, JS ; Perestrelo, R ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 137
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 15
10
TÍTULO: Global volatile signature and polyphenols patterns in Vespolina wines according to vintage  Full Text
AUTORES: Bordiga, M; Perestrelo, R ; Camara, JS ; Yang, QQ; Corke, H; Travaglia, F; Locatelli, M; Arlorio, M; Coisson, JD;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 56, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
Página 1 de 5. Total de resultados: 43.