Isabel Maria Marques Saraiva de Carvalho
AuthID: R-000-6CF
1
TÃTULO: Plant extracts as additives in biodegradable films and coatings in active food packaging Full Text
AUTORES: Kola, Vessa; Carvalho, Isabel S.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 54
AUTORES: Kola, Vessa; Carvalho, Isabel S.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 54
2
TÃTULO: In Vitro Biological Activity Screening of Arbutus Unedo Leaves in Light of Their Traditional Use Full Text
AUTORES: Nunes, Ricardo; Carvalho, Isabel S.; Pasko, Pawel; Tyszka Czochara, Malgorzata; Szewczyk, Agnieszka; Szlosarczyk, Marek; Podolak, Irma; Galanty, Agnieszka;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF HERBS SPICES AND MEDICINAL PLANTS, VOLUME: 30, NÚMERO: 1
AUTORES: Nunes, Ricardo; Carvalho, Isabel S.; Pasko, Pawel; Tyszka Czochara, Malgorzata; Szewczyk, Agnieszka; Szlosarczyk, Marek; Podolak, Irma; Galanty, Agnieszka;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF HERBS SPICES AND MEDICINAL PLANTS, VOLUME: 30, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Determination of Essential Minerals and Trace Elements in Edible Sprouts from Different Botanical Families-Application of Chemometric Analysis
AUTORES: Dobrowolska Iwanek, J; Zagrodzki, P; Galanty, A; Folta, M; Kryczyk Koziol, J; Szlosarczyk, M; Rubio, PS; de Carvalho, IS; Pasko, P;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
AUTORES: Dobrowolska Iwanek, J; Zagrodzki, P; Galanty, A; Folta, M; Kryczyk Koziol, J; Szlosarczyk, M; Rubio, PS; de Carvalho, IS; Pasko, P;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
4
TÃTULO: Algae biotechnology for nutritional and pharmaceutical applications
AUTORES: Narayanan, M; Kandasamy, S; He, Z; Hemaiswarya, S; Raja, R; Carvalho, IS;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Biotechnology in Healthcare, Volume 1: Technologies and Innovations, VOLUME: 1
AUTORES: Narayanan, M; Kandasamy, S; He, Z; Hemaiswarya, S; Raja, R; Carvalho, IS;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Biotechnology in Healthcare, Volume 1: Technologies and Innovations, VOLUME: 1
5
TÃTULO: Effect of Exogenous Salicylic Acid on Growth Parameters, Gas Exchange, and Photosynthetic Yields in Salt-Stressed Vicia faba L. Plants Full Text
AUTORES: Anaya, F.; Fghire, R.; Lamnai, K.; Loutfi, K.; Wahbi, S.; Carvalho, I. S.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: RUSSIAN JOURNAL OF PLANT PHYSIOLOGY, VOLUME: 69, NÚMERO: 7
AUTORES: Anaya, F.; Fghire, R.; Lamnai, K.; Loutfi, K.; Wahbi, S.; Carvalho, I. S.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: RUSSIAN JOURNAL OF PLANT PHYSIOLOGY, VOLUME: 69, NÚMERO: 7
6
TÃTULO: A realistic scenario on microalgae based biodiesel production: Third generation biofuel Full Text
AUTORES: Ananthi, V; Raja, R; Carvalho, IS; Brindhadevi, K; Pugazhendhi, A; Arun, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FUEL, VOLUME: 284
AUTORES: Ananthi, V; Raja, R; Carvalho, IS; Brindhadevi, K; Pugazhendhi, A; Arun, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FUEL, VOLUME: 284
7
TÃTULO: Chemical composition, antioxidant, and α-glucosidase-inhibiting activity of aqueous and hydroethanolic extracts of traditional antidiabetics from croatian ethnomedicine
AUTORES: Bljajić, K; Brajković, A; Čačić, A; Vujić, L; Jablan, J; Saraiva De Carvalho, I; Zovko Končić, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Horticulturae, VOLUME: 7, NÚMERO: 2
AUTORES: Bljajić, K; Brajković, A; Čačić, A; Vujić, L; Jablan, J; Saraiva De Carvalho, I; Zovko Končić, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Horticulturae, VOLUME: 7, NÚMERO: 2
8
TÃTULO: Chemical Composition, Antioxidant, and alpha-Glucosidase-Inhibiting Activity of Aqueous and Hydroethanolic Extracts of Traditional Antidiabetics from Croatian Ethnomedicine
AUTORES: Bljajic, K; Brajkovic, A; Cacic, A; Vujic, L; Jablan, J; de Carvalho, IS; Koncic, MZ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: HORTICULTURAE, VOLUME: 7, NÚMERO: 2
AUTORES: Bljajic, K; Brajkovic, A; Cacic, A; Vujic, L; Jablan, J; de Carvalho, IS; Koncic, MZ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: HORTICULTURAE, VOLUME: 7, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: WOS
9
TÃTULO: Phycoremediation potential of Chlorella sp. on the polluted Thirumanimutharu river water Full Text
AUTORES: Narayanan, M; Prabhakaran, M; Natarajan, D; Kandasamy, S; Raja, R; Carvalho, IS; Ashokkumar, V; Chinnathambi, A; Alharbi, SA; Devarayan, K; Pugazhendhi, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: CHEMOSPHERE, VOLUME: 277
AUTORES: Narayanan, M; Prabhakaran, M; Natarajan, D; Kandasamy, S; Raja, R; Carvalho, IS; Ashokkumar, V; Chinnathambi, A; Alharbi, SA; Devarayan, K; Pugazhendhi, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: CHEMOSPHERE, VOLUME: 277
10
TÃTULO: Brown seaweeds as a source of anti-hyaluronidase compounds Full Text
AUTORES: Arunkumar, K; Raj, R; Raja, R; Carvalho, IS;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: SOUTH AFRICAN JOURNAL OF BOTANY, VOLUME: 139
AUTORES: Arunkumar, K; Raj, R; Raja, R; Carvalho, IS;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: SOUTH AFRICAN JOURNAL OF BOTANY, VOLUME: 139